Neslihan Atagul și Kadir Dogulu, primele declarații după ce s-a aflat oficial că vor juca din nou împreună! "Slavă Domnului, suntem împreună în rolurile principale"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 mai 2022, 16:47
video Foto(4)

Indrăgitii actori Neslihan Atagul și Kadir Dogulu vor juca împreună, rolurile principale într-un nou serial.

Actorii Neslihan Atagul și Kadir Dogulu formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din Turcia. De curând, aceștia au anunțat oficial că vor juca din nou împreună pe platourile de filmare ale unui nou proiect de televiziune ambițios, după nouă ani de la prima lor colaborare pe plan profesional, în producția Un destin la răscruce.

Neslihan Atagul și Kadir Dogulu, primele reacții după ce s-a aflat oficial că vor fi din nou parteneri de platou

Tineri, frumoși, ambițioși și dornici de performanțe pe plan profesional, Neslihan Atagul și soțul ei, Kadir Dogulu vor juca în viitorul apropiat într-un nou proiect împreună rolurile principale într-o producție ce se anunță una de mare anvergură.

Cei doi actori n-au mai jucat împreună din anul 2013, când au interpretat rolurile principale în serialul Un destin la răscruce, în timpul căruia s-au îndrăgostit nebunește și în cele din urmă au decis să formezeun cuplu și în viață reală nu doar pe platourile de filmare.


Anii au zburat, iar cei doi actori, Neslihan Atagul și Kadir Dogulu nu au mai avut și alte proiecte comune, ci au jucat separat în producții de excepție care le-au adus mari succese pe plan profesional și i-au propulsat printre cei mai apreciați și bine cotați actori.

După nouă ani de la proiectul lor jucat împreună, presa din Turcia a anunțat că vor fi din nou parteneri de platou într-un nou proiect de amploare, ale cărui filmări vor începe în această vară în Turcia.

Deși inițial părea a fi doar un zvon de presă, de curând s-a adeverit deoarece s-a aflat oficial faptul că Neslihan Atagul și Kadir Dogulu vor juca din nou împreună în serialul Gecenin Ucunda/La capătul nopții, ce va fi o ecranizare după un român al renumitului scriitor Peride Celal. Mai mult decât atât potrivit presei din Turcia, serialul va fi produs de casele de producție TMC Film și Âlim Yapım, cea din urmă aparțînându-i celebrului Kadir Dogulu, care va colabora și pe partea de producție, nu doar că actor.

Citeste si: Neslihan Atagul și Kadir Dogulu, vacanță de vis pe o insulă exotică spectaculoasă! "Salutări din inima oceanului" Iată cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți!

Recent cei doi actori, Neslihan Atagul și soțul ei Kadir Dogulu au revenit în Istanbul, după ce au petrecut o minunată vacanță în insulele Seychelles și au fost surprinși de jurnaliști, care le-au cerut primele impresii despre noul lor proiect profesional comun, ale cărui filmări vor începe undeva în luna iunie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Da, mulțumesc lui Dumnezeu. Au încercat să ne aducă împreună de mult timp, nu ne-am găsit un loc de muncă bun, acum am vrut să jucăm împreună când am găsit-o.

Suntem încântați, în același timp, vom fi din nou împreună după mult timp.”, a spus Kadir Doğulu, potrivit gecce.com

Pe de altă parte și frumoasă actrița Neslihan Atagul este extrem fericită și împlinită cu noul ei proiect și speră că va fi și pe placul publicului și al fanilor lor.

„Am început un nou proiect cu Kadir. Suntem foarte entuziasmați. Vom fi împreună după mult timp”, a zis Neslihan Atagül, potrivit tvdunyasii.com 

Citeste si: Veste incredibilă despre Neslihan Atagul și Kadir Dogulu! Fanii lor sunt în delir după ce au aflat ce se va întâmpla în viața celor doi actori!