Andreea Mantea, fotografia care a strâns peste 16 mii de like-uri în câteva ore. Fanii au rămas fără cuvinte: ”O zeiță”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 08 apr 2022, 13:46

Andreea Mantea, fotografia care a strâns peste 16 mii de like-uri în câteva ore. Fanii au rămas fără cuvinte: ”O zeiță„

Sursa: Instagram Andreea Mantea

Andreea Mantea, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, a publicat, pe Instagram, câteva fotografii care i-au impresionat pe fanii ei.

Andreea Mantea, îndrăgita prezentatoare TV a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, difuzată pe Kanal D, se bucură de un număr de ordinul miilor atunci când vine vorba de fani, complimente și încurajări. Frumoasa brunetă este iubită nu doar pentru frumusețea ei, dar și pentru caracterul, carisma și felul ei caracteristic de a fi.

Andreea Mantea a postat câteva fotografii care au impresionat toți fanii. Ce complimente i-au făcut internauții

Cu câteva ore în urmă, Andreea Mantea, frumoasa prezentatoare de la Kanal D, a publicat câteva fotografii pe Instagram, care au impresionat toți admiratorii brunetei. Superba vedetă s-a fotografiat într-o rochie albastră, cu cercei și bijuterii pe măsura, dar nici coafura și machiajul nu au fost mai prejos. Fanii nu au întârziat să o complimenteze atunci când au văzut fotografiile.

Citeste si: Andreea Mantea a recunoscut în sfârșit daca are sau nu un iubit în momentul de față! Ce a spus prezentatoarea TV pe șleau

„O zeiță ești”, „Superbă și elegantă ca întotdeauna”, „Absolut superbă și extrem de frumoasă”, „Sunteți extrem de frumoasă”, „Cea mai șmecheră femeie, jur”, „Ești super”, au fost câteva dintre comentariile pe care internauții le-au transmis frumoasei prezentatoare a emisiunii „Casa Iubirii”, de la Kanal D.

Fiul Andreei Mantea se ține de năzbâtii. Ce a putut să facă David

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Noi avem câțiva motănei care vin pe acolo prin curte, în vizită, și le-am amenajat un spațiu în foișor.

Le-am pus calorifer electric, s-a scumpit lumina, da? Eu le-am pus calorifer electric să stea la căldurică, le-am pus acolo mâncare, apă, pătuț și toate cele. David le-a dat drumul în casă și s-au bătut cu cei ai noștri. Au dărâmat toată casa. A fost prăpăd. Perdelele praf. Ne-no-ro-ci-re! Asta a fost ultima năzbâtie a lui David” , a povestit Andreea Mantea.

Citeste si: Andreea Mantea, sfaturi pentru concurenții din Casa iubirii! “Vreau să intervin în toată situația asta!”

Se pare că nu este prima dată când David face prostii, precum orice copil, și îi dă bătăi de cap prezentatoarei TV.

„A luat toți banii pe care i-a găsit în casă și s-a dus la o vânzătoare de la magazin și i-a dat ei. A zis că a văzut-o pe acea femeie că era îmbrăcată mai ponosit.

I-a zis să se ducă să își cumpere haine, că o vede că este săracă și că nu are bani să își ia îmbrăcăminte și mâncare.

Vânzătoarea, pentru că îl cunoștea și mă știa și pe mine, mi-a dat banii înapoi. A fost vorba de 3.000 de lei. Într-o zi, a mai venit la mașină cu o mămică și o fetiță. Totul face din generozitate”,  a povestit Andreea Mantea, despre momentul în care David a încercat să facă un gest din dărnicie.