Ce făcea George Burcea înainte să fie actor! Puțină lume știe aceste lucruri despre iubitul Vivianei Sposub: „Pentru 50 de lei pe oră”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 08 apr 2022, 14:19

Ce făcea George Burcea înainte să fie actor! Puțină lume știe aceste lucruri despre iubitul Vivianei Sposub: „Pentru 50 de lei pe oră”

Sursa: Instagram George Burcea

George Burcea, în vârstă de 33 de ani, cunoscut actor, dar și partener de viață al Vivianei Sposub, a vorbit despre perioada vieții lui, de dinainte de actorie.

În cadrul unui podcast, actorul George Burcea a vorbit despre ce făcea înainte să fie actor. Iubitul Vivianei Sposub este, acum, un actor de succes, dar înainte să ajungă pe acest înalt piedestal al succesului în actorie, George Burcea muncea pe suma de 50 de lei pe oră.

Ce făcea George Burcea înainte să aibă cariera în actorie: „Pentru 50 de lei pe oră”

Invitat alături de iubita lui, Viviana Sposub, într-un podcast, George Burcea a mărturisit cu ce anume se ocupa înainte să fie actor și să cunoască succesul. Se pare că renumitul actor, care, în aceste momente, are ocazia să filmeze cu Tim Burton pentru un serial de pe Netflix, făcea animații la petreceri pentru copii, activitate cu care s-a ocupat nici mai mult, nici mai puțin de patru ani de zile, pentru suma de 50 de lei pe oră.

Citeste si: Ce promisiune i-a făcut George Burcea iubitei lui, însă nu s-a ținut de cuvânt. Viviana Sposub a dezvăluit totul în direct: ”Mi-ai promis”

„Ai în față un om care din 2011 până în 2015 a făcut încontinuu petreceri de copii cu Mickey, mai aveam puțin și o jucam și pe Minnie, Spiderman, Superman, am prins-o și pe Elsa(...)

știi care e chestia? Nu-mi plăcea când trebuia să merg Mickey, pentru că el era bărbierit, și m-am dus de câteva ori Mickey cu barbă și copiii erau «mama, nu e Mickey, că are barbă, are păr», și trebuia să mă bărbieresc. și mergeam pentru 50 de lei pe oră, mergeam și făceam. Doamne, când stăteam 2-3-4 ore, luai două milioane și la final venea părintele și spunea «mi-a plăcut foarte mult, mai ia de aici un milion» și eram vai de capul meu, plăteam căminul, plăteam mâncare.
Animație pentru copii, am făcut patru ani de zile animație pentru copii
”, a povestit George Burcea, în cadrul podcastului lui Feresteanu.

Cum se înțeleg George Burcea și Viviana Sposub

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„El are foarte mare încredere în mine, uneori mai multă încredere decât am eu. După proiectul «Bravo, ai stil», el era sigur că cineva, undeva o să vadă potențialul din mine și că o să fac ceva pe mai departe. El a fost foarte fericit.

Ne sprijinim reciproc în orice proiect și în orice pas din viața noastră. Consider că treaba asta mă ajută mult și pe plan profesional.

Citeste si: EXCLUSIV! La câteva lui după terminarea Bravo, ai stil! Celebrities, Viviana Sposub a dezvăluit ce crede despre Maurice Munteanu

Dacă nu aș avea susținere de acasă, nu aș mai fi la fel de liniștită în fața camerei. Recunosc, George gătește. Gătește foarte bine. Are foarte multe rețete care mie îmi plac. Și eu mă ocup întotdeauna de dezastrul pe care-l lasă în bucătărie.

Și uite că dimineața, deși mi-a promis că se va trezi odată cu mine, se trezește așa pe la un 5 și ceva mă întreabă dacă mi-e bine, am mâncat. Și îl iert, îl las să mai doarmă. Mi-ai promis, George, mi-ai promis”, a povestit Viviana Sposub, în platoul WOWbiz.