Cum a reacționat Traian Băsescu atunci când a aflat că Elena Udrea a fost arestată: „N-am vorbit, n-am avut cum”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 09 ian 2023, 00:25

Cum a reacționat Traian Băsescu atunci când a aflat că Elena Udrea a fost arestată: „N-am vorbit, n-am avut cum”

Sursa: Canva.com

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a avut prima reacție legată de arestarea Elenei Udrea în Bulgaria. Se pare că fosta politiciană a fost închisă pentru luare de mită, iar fostul șef al statului a avut ceva de spus în acest sens.

Trăian Băsescu, fostul președinte al României, a vorbit pentru prima dată despre arestarea Elenei Udrea pentru luare de mită. Acesta a făcut declarații surprinzătoare, mai ales după ce a văzut imaginile cu fosta politiciană încătușată în Bulgaria.

Prima reacție a lui Traian Băsescu după ce a fost arestată Elena Udrea: „Eu nu cred așa ceva”

Trăian Băsescu susține că Elena Udrea nu ar fi luat mită și că ar fi discutat cu fosta politiciană, care era optimistă în ceea ce privește pedeapsta ei, care seamănă cu

cea primită în trecut, când a mai fost închisă. 

Citeste si: Greșeala majoră făcută de Elena Udrea în timp ce fugea din țară. Cum a fost prinsă, de fapt, în Bulgaria

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Tot văd teoria statului paralel creat de Băsescu. Eu nu cred aşa ceva, nu am spus niciodată despre aşa ceva. Spre exemplu, și azi, când e un eveniment, că e vorba de Elena Udrea sau altul, se vorbește de statul pe care l-a creat Băsescu. Sunt opt ani de când nu mai sunt președinte. Vreau să aflu o singură lege inspirată de mine. Tot pachetul de legi ale Justiției a fost creat de marii profesori de drept români, asistați de specialiști de la Banca Mondială și UE.

NU am modificat niciun cuvânt din aceste legi, atunci când ele au venit la mine la promulgare”, a declarat Traian Băsescu.

Despre ce a vorbit Traian Băsescu ultima dată cu Elena Udrea

Trăian Băsescu a mai precizat că a vorbit ultima oară cu Elena Udrea săptămâna aceasta. Fosta politiciană i-ar fi mărturisit fostului președinte al României că nu se îngrijorează în legătură cu sentința pe care o va primi, dat fiind faptul că este asemănătoare cu cea primită în trecut. 

Citeste si: Detaliu incredibil aparut in dosarul Elenei Udrea! S-a aflat cine a denuntat-o pe fosta politiciana, in cazul gentii cu aproape 4.000.000 de dolari!

„Arătaţi pe cineva care spune că i-a dat un leu lui Traian Băsescu sau Elenei Udrea, pe probe. Nimeni nu respectă legea finanţării partidelor.(...) Sunt momente grele, suntem o familie unită, care îşi duce soarta cum poate.

Eu nu intru în casa nimănui(...) N-am vorbit, n-am avut cum. Eu am vorbit ultima dată cu Elena Udrea marți, săptămâna asta, și era foarte optimistă. Era optimistă, nu-și făcea probleme. Era convinsă că va primi și ea o sentință similară cu ce s-a dat în toate celelalte dosare”, a mai explicat Traian Băsescu.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.