Cât poartă Andreea Mantea la pantofi! Are zeci de perechi în dressing pe care acum nu îi mai poate purta

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 10 ian 2023, 00:05

Ce masura poarta Andreea Mantea la pantofi

Sursa: Instagram

Andreea Mantea este una dintre cele mai vanate si admirate vedete de televiziune din Romania.

Odata cu inceperea reality show-ului Casa Iubirii, admiratorii Andreei Mantea vor sa afle cat mai multe lucruri despre vedeta de televiziune care nici nu ezita sa le raspunda atunci cand are timp deoarece majoritarea timpului si-l petrece pe platourile de filmare si atunci cand nu este acolo, sta cu fiul ei, David cu care face o multime de activitati avand in vedere ca pustiul o solicita la maxim si trebuie sa fie cu ochii pe el ca pe butelie fiind un adevarat nazdravan.

Cele mai recente nazbatii ale lui David stau marturie a ceea ce inseamna mintea nastrusnica a unui baietel de 10 ani care continua sa isi surprinda mama cu tot felul de ipostaze.

Citeste si: EXCLUSIV! David, fiul Andreei Mantea, extrem de critic cu prezentatoarea TV. Ce are să îi reproșeze mereu pustiul mamei lui

Cat poarta Andreea Mantea la pantofi

Si pentru ca este una din cele mai populare vedete din Romania avand o relatie exemplara cu cele 2 milioane de urmaritori de pe Instagram, cea mai recenta intrebare a venit din partea unei internaute care a si primit raspunsul prompt al Andreei. Tanara a vrut sa stie cat poarta Andreea Mantea la picior: "Eu port 36 la pantofi. Inainte purtam 35, insa de cand l-am nascut pe David, port cu un numar mai mare.

Si acum, deseori, prin casa, ce credeti ca face David...imi poarta adidasii!"

Desi a fost intrebata de mai multe ori in legatura cu viata ei amoroasa, Andreea a refuzat sa dea un raspuns concret pana acum cand  a dezvaluit cam cum sta ea la acest capitol in momentul de fata si mai ales, de ce nu isi mai doreste inca un copil.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De ce nu isi mai doreste Andreea Mantea inca un copil

Citeste si: Ingredientul secret pe care îl folosește Andreea Mantea în dietă! Face minuni! Câte kilograme a slăbit Andreea Mantea până acum

"Nu, nu sunt cu cineva acum. Dupa o varsta, iti ridici standardele si pierzi, de fapt nu pierzi nimic, ai de castigat daca nu mai placi pe nimeni.

E mai bine asa. Nu e vorba de vrut, nu e de ce iti doresti, dar de ce iti aduce viata. Dupa o varsta, degeaba vreau eu sa am o vacanta, prin Mexic, Tulum, ca imi doresc de doi ani si poate si in America. Eu stiu ca vreau asta, dar stiu ca nu e posibil. Pana la aceasta varsta, in viata mea sentimentala, am tinut-o numai in greseli. Am tinut-o dintr-o greseala in alta.
La un moment dat iti trece si suferita si durere, si ca te-a inselat si o luam de la capat.

Acum sunt intr-un punct al vietii mele, nici sa vreau nu mai exista asa ceva pentru ca e David. E copilul meu si pentru nimic in lume, mama copilului, mama lui David, nu mai o sa treaca prin ce a trecut, nu o sa imi mai pierd timp pretios pentru ce? Daca acel cineva a pus ochii pe mine si eu pe el si vrem sa stam la un vin, o sa fac, dar pierdere de timp, viata impreuna, vise...nu. Nu mai vreau sa fiu mama pentru a doua oara. Nu am ce sa fac, fiecare ne dorim multe lucruri, nu inseamna ca se si poate. Imi doresc prea multe pentru copilul meu si pentru mine", a dezvaluit Andreea Mantea la Detectorul de minciuni.", de pe platforma online The Exclusive.