EXCLUSIV! David, fiul Andreei Mantea, extrem de critic cu prezentatoarea TV. Ce are să îi reproșeze mereu pustiul mamei lui

Autor: Alice Popescu

Andreea Mantea, criticata non-stop de fiul ei, David

Sursa: Instagram

Andreea Mantea are multe batai de cap in legatura cu fiul ei, David care mereu o pune in dificultate.

Daca este o persoana care sta cu ochii pe ea non-stop, acela este David. Fiul Andreei Mantea, prezentatoarea TV a reality show-ului Casa Iubirii este in permanenta supusa "ochiului soacrei" din partea lui David. Micutul este atent la orice detaliu in ce o priveste pe mama lui si nu lasa sa ii scape nimic. Mai mult, pentru ca o iubeste nespus si pentru ca este fiinta pe care o adora, David vrea sa fie perfecta.

Citeste si: EXCLUSIV! Alex Bodi, dezvăluiri în premieră despre ziua fiicei lui, Selena. Ce cadou special i-a făcut micuței

David, extrem de critic cu mama lui, Andreea Mantea

Insa, Andreea, mai in gluma mai in serios, recunoaste ca pustiul o cam sufoca cu criticile la tot pasul: "De la par la unghii...Doamne, daca sunt prea decoltata, daca mi-am prins parul, daca nu-i plac pantofii, daca mananc prea mult, daca beau un pahar de apa, daca dorm prea mult, daca vorbesc prea tare la telefon...non-stop,

orice! Zici ca-i mama. Exact cum l-am cicalit eu pe el, asa ma cicaleste el acum!",
a dezvaluit Andreea Mantea despre fiul ei, David.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cât poartă Andreea Mantea la pantofi! Are zeci de perechi în dressing pe care acum nu îi mai poate purta

Andreea Mantea nu are niciun fel de asteptari decat din partea fiului ei

Andreea Mantea a dezvaluit recent ca David este singura persoana de la care are cele mai mari asteptari si singurul care l-ar putea dezamagi.

In rest, nu mai are pretentii de la nimeni deoarece a fost dezamagita de prea multe ori incat sa mai aiba vreo asteptare de la cineva:" Andreea Mantea a fost atat de dezamagita incat nu o mai dezamageste absolut nimic si nimeni. Singurul om care ar putea sa o mai dezamageasca pe Andreea ar fi David, in schimb, nimeni nu ar mai putea. Doar de la el am asteptari.
Nici de la mine nu am. Si eu as putea sa dezamagesc si stiu asta si nu am asteptari din partea nimanui. Dar de la David, as putea avea dezamagire, in rest de la nimeni. Nu mai am niciun strop. Sunt foarte jos asteptarile mele."
 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.