Prognoza meteo ANM marți, 12 aprilie 2022. Vreme frumoasă, dar rece pentru această perioadă a anului

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 11 ian 2023, 10:50

Prognoza meteo ANM pentru ziua de marți, 12 aprilie 2022

Sursa: pexels, canva.com

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat ce se întâmplă cu vremea marți, 12 aprilie 2022. Iată prognoza meteo actualizată pentru principalele regiuni ale țării.

Săptămâna a început cu vreme închisă și precipitații în majoritatea regiunilor, însă de marți, 12 aprilie 2022, meteorologii anunță vreme bună, dar în continuare mai rece decât ar fi normal pentru jumătatea lunii aprilie. Iată ce temperaturi se vor înregistra pe 12 aprilie 2022, dar și unde va mai continua să plouă.

Prognoza meteo ANM marți, 12 aprilie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță o vreme frumoasă, cu cer variabil în majoritatea regiunilor pentru ziua de marți, 12 aprilie 2022. Doar în nordul, centrul și în estul țării vor mai fi înnorări, iar izolat pot să apară ploi slabe, de scurtă durată. În zona montană, meteorologii anunță fulguieli și lapoviță.

Dimineața și noaptea, vremea va fi mai rece decât ar fi normal pentru data din calendar.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță maxime cuprinse între 7 și 17 grade, poate chiar 19 în Oltenia, în timp ce minimele vor fi cuprinse între -5 și 5 grade.

Vântul va sufla slab și moderat, prezentând intensificări   în special la munte, dar și în partea de est și în centrul țării. Mai mult, meteorologii anunță că în nord-vestul, în centrul și izolat în restul regiunilor va fi brumă, în timp ce în zonele joase din țară va apărea ceața.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vântul va sufla cu putere în special în regiunile sudice și sud-estice.

Citeste si: METEO cu Viviana Sposub: „Avem o informare meteo de vânt puternic” Ninsori și vreme deosebit de rece la început de săptămână

Vremea în București marți, 12 aprilie 2022

Pentru ziua de marți, ANM anunță vreme frumoasă la București, dar foarte rece în special dimineața și noaptea. În timpul zilei, cerul va fi mai mult noros, însă spre seară se va însenina.

Vântul va sufla slab și moderat, iar temperatura maximă din timpul zilei se va situa între 15 și 17 grade. Noaptea, cerul va fi mai mult senin, iar minima din termometre va coborî până la 1-3 grade.

Vremea în Brașov marți, 12 aprilie 2022

Meteorologii anunță mult soare la Brașov marți, 12 aprilie 2022. Vremea va fi în general frumoasă, iar maxima se va situa în jurul valorii de 9 grade.

Cerul se va menține mai mult senin și în timpul nopții, însă va fi ceva mai frig, înregistrându-se o minimă de 0 grade.

Vremea în Constanța marți, 12 aprilie 2022

La Constanța, ziua de marți aduce soare și vreme frumoasă. Se va face ceva mai cald, astfel că maxima va atinge 13 grade. În timpul nopții, cerul va fi senin, iar minima va fi de 5 grade.

Citeste si: Cum va fi vremea de Paște în 2022. Prognoza meteo pentru 24 aprilie 2022. Regiunile în care ar putea să plouă