Cătălin Botezatu, răsfăț de rege în Maldive! Celebrul designer, secretul pedichiurii negre pentru bărbați! "Este un trend de peste 40 de ani"

Autor: Ana Filip
Actualizat: 11 apr 2022, 21:24
video Foto(4)

Cătălin Botezatu, relaxare totală în paradisul insulelor Maldive! Iată cum a fost surprins renumitul desginer!

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai talentați și apreciați designeri români, dar și unul dintre cei mai râvniți burlaci din România. Publicul cunoaște deja despre îndrăgitul designer faptul că adoră să călătorească în cele mai frumoase și extravagante destinații de vacanță de pe Glob. De curând acesta a ajuns în Insulele Maldive, acolo unde a petrecut câteva zile de neuitat într-un paradis exotic uluitor.

Cătălin Botezatu, răsfăț de rege în Maldive! Celebrul designer, secretul pedichiurii negre pentru bărbați

Astăzi în cadrul emisiunii Teo Show, Cătălin Botezatu a fost surprins în cea mai recentă vacanță a lui, petrecută în insulele Maldive. Celebrul designer a fost însoțit și de reporterul Teo Show, Alex Dobreanu și au zburat multe ore și au schimbat trei avioane, până au ajuns în paradisul exotic din Maldive.

Citeste si: Catalin Botezatu aniversat la ''Teo Show''! Surprize inedite pentru celebrul designer

După aterizare, aceștia au mai parcurs câteva ore cu un yaht privat pe Oceanul Indian până când au ajuns pe o insula exclusivistă, Park Hyatt Hadahaa, declarată cea mai frumoasă din Maldive. Este insula cu cel mai frumos și spectaculos recif de corali, unde se face cel mai frumos diving și snorkeling din lume.

Cătălin Botezatu și reporterul Alex Dobreanu au fost întâmpinați regește pe insula Park Hyatt Hadahaa, iar la scurt timp aceștia au avut ocazia să zărească în apă de cristal un rechin imens destul de aproape de țărm.

Aceștia au fost conduși la unitățile de cazare de un ghid turistic local, care le-a prezentat pe scurt și ceea ce vor avea de făcut pentru a se relaxa pe perioada șederii lor pe minunată insula.
La un moment dat cameramanul a filmat un detaliu uluitor la Cătălin Botezatu, pedichiură neagră, iar celebrul designer a ținut să dezvăluie secretul acestui tip de pedichiură.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Bine că ai filmat unghiile negre! Dacă tot filmează unghiile negre, să vorbim despre aceste unghii negre! Toată lumea mă întreabă! Înțelegeți odată pentru todeauna! este un trend de peste 40 de ani! Am unghiile negre de când aveam 19-20 de ani, dar n-a observat nimeni! Și în România sunt vedete, gen Mutu, iar acestea sunt un trend gotic, un trend rock pe care l-au abordat toate vedetele mari internaționale, de la Messi, Ronaldo sunt sute de vedete! Reprezintă freedom, reprezintă! Pentru anumite persoane aceste unghii negre militează pentru libertatea și pentru drepturile femeii!",

a spus Cătălin Botezatu.

Citeste si: Cătălin Botezatu, vacanță de vis alături de designerul Clara Rotescu. Ce destinație exotică au ales pentru sărbătorile de iarnă

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.