Ce spunea Elena Udrea în urmă cu câteva luni despre problemele penale pe care le are în dosarul Gala Bute și Hidorelectrica: ”Este extrem de nedrept ce mi se întâmplă”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 12 apr 2022, 16:17

Elena Udrea a vorbit despre problemele penale pe care le are

Elena Udrea a sperat până în ultimul moment că va fi judecată corect și nu va ajunge, din nou, după gratii. La un moment dat, invitată în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, fostul ministru al Turismului a precizat că ceea ce i se întâmplă este ”extrem de nedrept”.

Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul ”Gala Bute”. Fostul ministru al Turismului a sperat până în ultimul moment că judecătorii vor lua decizia corectă și nu o vor trimite după gratii. În urmă cu ceva timp, invitată în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a vorbit despre problemele sale penale, mai exact, despre dosarele în care este implicată, Elena Udrea a declarat că ceea ce i se întâmplă este ”extrem de nedrept”, în raport cu tot ce a făcut ca om politic.

Elena Udrea a vorbit despre problemele penale pe care le are 

În urmă cu ceva timp, Elena Udrea a fost invitată în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a vorbit despre problemele sale penale și despre perioada de detenție, perioadă pe care și-ar fi dorit să o șteargă din memorie. Denise Rifai a întrebat-o pe Elena Udrea dacă s-a gândit vreodată că problemele ei penale nu s-au încheiat încă.

Fostul ministru al Turismului a dezvăluit că este conștinetă că problemele nu se vor opri, însă speră că judecătorii vor lua cea mai bună decizie.

”Da, ele sunt pendint, adică le-am, aceste dosare le-am, mă prezint, mă apăr în aceste cauze, dar de data asta, cu speranța, că sunt judecată corect. Sunt foarte optimistă că venind în contra procurorilor cu argumentele mele, cu probele mele, judecătorii vor judeca corect.

Este extrem de nedrept ce mi se întâmplă, raportat la ce am făcut eu ca om politic și la ce se întâmplă astăzi. Eu sunt optimistă și încrezătoare că voi fi judecată corect”, a declarat Elena Udrea cu ceva timp în urmă, la 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Citeste si: Cum a reacționat Traian Băsescu atunci când a aflat că Elena Udrea a fost arestată: „N-am vorbit, n-am avut cum”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Elena Udrea urmează să fie extrădată în România, după ce a fost prinsă în Bulgari

Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în cazul ”Gala Bute”. În prezent, fostul ministru al Turismului se află în arest în Bulgaria până pe 14 aprilie. Instanța a decis că Elena Udrea să fie extrădată, însă sentința nu este definitivă, potrivit News.ro

Pe 14 aprilie Curtea Supremă de la Sofia va decide definitiv dacă politiciana va fi extrădată în România, unde ar urma să fie trimisă după gratii timp de 6 ani.

Între timp, avocatul Elenei Udrea a declarat pentru un post tv că există șanse ca aceasta să scape în luna mai, atunci când a fost stabilit termenul pentru recurs în casație, definitiv de închisoare.

Există posibilitatea ca Udrea să fie liberă pe 16 mai, dar există și alte remedii. La această decizie nu există o cale de atac, dar avem alte modalități juridice prin care încercăm să reformăm” a declarat Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea.

Citeste si: Cum poate scăpa Elena Udrea de închisoare. Ce șanse are să nu-și petreacă următorii 6 ani după gratii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.