Özcan Deniz și iubita lui, creatoarea de modă, Samar Dadgar, decizie neașteptată! Iată ce s-a întâmplat la doar o lună de la logodna lor!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(6)

Se pare că a răsărit soarele și pe stradă celebrului Özcan Deniz! Actorul a luat o decizie neașteptată în privința relației sale cu superbă Samar Dadgar.

Îndrăgitul actor Özcan Deniz are 49 de ani, însă este mai plin de viață și dornic de aventură că la douăzeci de ani, mai ales de când trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de mai tânăra lui iubita, creatoarea de modă Samar Dadgar.

Özcan Deniz și iubita lui, creatoarea de modă, Samar Dadgar, decizie neașteptată

Celebrul actor Özcan Deniz a trecut prin multe dificultăți pe plan personal în ultimii ani însă de câteva luni se pare că a răsărit soarele și pe stradă lui.

La finalul anului trecut actorul a anunță oficial faptul că formează un cuplu cu superbă brunetă Samar Dadgar, în ciuda diferenței de 26 de ani dintre ei, dar și în ciuda împotrivirii mamei lui.

Citeste si: Veste incredibilă din Istanbul! Decizie neașteptată în procesul în care Özcan Deniz a fost judecat pentru că ar fi agresat-o pe fosta lui soție, Feyza Aktan!

În luna martie a acestui an, Özcan Deniz a decis să o ceară în căsătorie pe frumoasă lui iubita și nu au ezitat să le împărtășească minunatul eveniment din viață lor tuturor fanilor din mediul virtual, care s-au arată extrem de încântați de faptul că celebrul actor în sfârșit pare fericit și împlinit și pe plan personal.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curând, cei doi îndrăgostiți au publicat pe conturile lor de socializare câteva imagini inedite din Cappadocia, una dintre cele mai romantice și frumoase regiuni ale Turciei. Presa turcă s-a grăbit să lanseze vestea că Ozcan Deniz și Samar Dadgar au plecat într-o pre-luna de miere pentru a marca în cel mai plăcut mod logodnă dar și povestea lor de dragoste.

Mai mult decât atât pentru a demonstra tuturor celor care nu au crezut în iubirea lor, că sunt extrem de fericiți și împliniți împreună și se îndreaptă cu pași repezi spre căsătorie.

Cei doi îndrăgostiți au făcut numeroase poze împreună, s-au bucurat de locurile superbe pe care le-au vizitat și n-au ezitat să se pozeze în ipostaze extrem de apropiate.

Citeste si: Ozcan Deniz, se căsătorește din nou? La ce gest incredibil a recurs celebrul actor față de noua sa iubită! Totul s-a întâmplat după ce s-a aflat că mama lui nu este de acord cu relația lor!