Mavi din serialul Fiica ambasadorului, surprinsă alături de cel mai important bărbat din viața sa! Actrița Tuba Büyüküstün are o relație specială cu tatăl ei!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 mai 2022, 15:06
Tuba Büyüküstün din serialul fiica ambasadorului Foto(4)

Tuba Büyüküstün, in serialul Fiica ambasadorului, in rolul Mavi

Sursa: Captură KANAL D

Îndrăgita Tuba Büyüküstün este considerată una dintre cele mai talentate și apreciate actrițe ale momentului în Turcia!

Publicul din România a cunoscut-o pe frumoasa actrița Tuba Büyüküstün încă din anul 2008, când a jucat în serialul fenomen ASI- Împotriva destinului, în care a interpretat rolul principal alături de celebrul actor Murat Yildirim. Iar de curând această a revenit la Kanal D, în producția de excepție, Fiica ambasadorului, în care de asemenea joacă rolul principal alături de un vechi coleg și prieten, actorul Engin Akyürek.

Dincolo de platourile de filmare, Tuba Büyüküstün are o relație specială cu familia ei, dar mai ales cu tatăl sau, pe care îl adoră și îl consideră cel mai important bărbat din viață sa.

El este cel mai important bărbat din viața frumoasei Mavi din serialul Fiica ambasadorului

Tuba Büyüküstün a venit pe lume în anul 1982, în Istanbul, acolo unde a crescut și a primit cea mai aleasă educație de la părințîi săi, care au sprijinit-o mereu în tot ceea ce a realizat.

La vârstă de 18 ani, Tuba a decis să renunțe la visul de a deveni actrița și s-a reorientat către Facultatea de Design vestimentar, dorindu-și neapărat să devină creatoare de modă. Însă destinul avea să-i pregătească un cu totul alt drum în viață profesională.

Citeste si: Mavi din serialul Fiica ambasadorului a moștenit frumusețea și delicatețea de la mama sa! Iată cât de tânără și frumoasă este mama celebrei actrițe Tuba Büyüküstün!

Tuba a realizat că nu poate să abandoneze definitiv visul ei și pasiunea pentru actorie, astfel că în cele din urmă tânăra Tuba a decis să urmeze și cursurile unei școli private de teatru și la scurtă vreme a și început să joace în primul ei serial de televiziune, Sultan Makamı, în anul 2003, care i-a adus și primul pas către carieră strălucită de astăzi. După primele sale aparițîi pe micile ecrane, Tuba Büyüküstün a fost remarcată drept o tânăra extrem de talentată și carismatică și a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca

în seriale și filme de excepție.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de platourile de filmare, Tuba Büyüküstün este o mămică fericită și împlinită, ce își adoră cele două fiice gemene, Maya și Toprak.

Și în ciuda faptului că s-a despărțit cu ani în urmă de tatăl lor, celebra actrița a luptat neîncetat pentru viitorul copilelor sale și a păstrat legătură mereu cu părințîi ei, pe care de asemenea îi iubește enorm. Tuba Büyüküstün are o relație specială cu tatăl ei, căruia ii cere mereu sfaturi în orice situație și care i-a fost cel mai mare sprijin în viață.

Citeste si: Cum arăta Mavi din serialul „Fiica ambasadorului” în urmă cu mai mulți ani. Cu părul scurt, Tuba Büyüküstün este greu de recunoscut