Motivul pentru care Niculina Stoican nu vrea să meargă la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian: „Eu nu am fost la el la mormânt și probabil că nici nu am să mă duc curând”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 13 apr 2022, 12:37

Motivul pentru care Niculina Stoican nu vrea să meargă la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian: „Eu nu am fost la el la mormânt și probabil că nici nu am să mă duc curând”

Sursa: Facebook Niculina Stoican

Niculina Stoican a vorbit, pentru prima dată, despre motivul pentru care nu s-a dus și nu va merge prea curând la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian.

Niculina Stoican este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România, care reușește să înduioșeze inimile tuturor atunci când începe să cânte.

Niculina Stoican refuză să meargă la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian. Care este motivul

De fiecare dată când cântau împreună, Niculina Stoican și  Petrică Mîțu Stoian cucereau întreg publicul cu talentul lor. Regretatul artist a făcut parte o mare bucată de vreme din Ansamblul Maria Tănase, care este acum coordonat de Niculina Stoican.

Prietenii lui Petrică Mîțu Stoian au susținut mereu că cei doi s-au înțeles ca frații, ba mai mult, erau mereu alături unul de altul, de la situații care țin de viața profesională, până la situații care țin de viața personală.

Citeste si: Petrică Mîțu Stoian a fost implicat într-un proces înainte să moară! Este vorba despre o sumă imensă de bani pe care artistul ar fi datorat-o

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Niculina Stoican și Petrică Mîțu Stoian au pornit de jos și au reușit să evolueze împreună, devenind unii dintre cei mai buni artiști din lumea muzicii populare.

După ce Petrică Mîțu Stoian a încetat din viață, Niculina Stoican a fost distrusă de durere. Cântăreața de muzică populară a avut parte de un șoc la auzul veștii triste. Interpreta a susținut de nenumărate ori că nu se poate obișnui cu faptul că cel care îi era ca un frate a decedat, lucru care nu i-a intrat, încă, în rutină.

Într-un interviu pentru wowbiz.ro, Niculina Stoican a mărturisit că nu a vizitat deloc mormântul lui Petrică Mîțu Stoian, dar a vorbit și despre motivul pentru care nu o va face prea curând.

Citeste si: Imagini inedite cu Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican. Cum arătau cei doi când erau tineri

„Eu nu am fost la el la mormânt și probabil că nici nu am să mă duc curând, pentru că încă nu m-am obișnuit cu ideea că nu mai este și sinceră să fiu nici nu știu când am să

mă obișnuiesc. Pentru mine, el în sufletul meu este încă viu, cumva refuz să cred că nu mai este și mă țin ancorată în amintirile mele. Am avut o relație într-adevăr specială”, a declarat Niculina Stoican, exclusiv pentru wowbiz.ro