Ricardo Filip, dezvăluiri în premieră despre marea împăcare cu Raluca Munte: "A tras lozul câștigător!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 13 ian 2023, 04:40

Ricardo Filip despre marea impacare cu Raluca Munte

Sursa: Instagram

Ricardo Filip a făcut câteva dezvăluiri despre relația cu fosta lui iubita, Raluca Munte.

Ricardo Filip nu a rezistat prea mult fară fosta lui iubita, Raluca Munte. Cei doua s-au împăcat și locuiesc împreună de o luna. Însă, Ricardo a dezvăluit că după ce s-au împăcat, iubita lui este foarte geloasa pe el deoarece el mai petrece timp făcând conversații cu alte amice pe rețelele de socializare, însă și-a asigurat partenera de viață că nu are nicio amantă pentru că ea îi ocupa tot timpul și ar fi greu să își mai bata capul cu o alta femeie în viață lui, a dezvaluit Ricardo in emisiunea online wownews.

Citeste si: EXCLUSIV! Ce părere are Adelina, câștigătoarea Puterea Dragostei, despre una din concurentele din Casa Iubirii

Cum s-au impacat Raluca Munte si Ricardo Filip

Mai mult, Ricardo Filip este foartre îndrăgostit de Raluca Munte și spune că orice poza cu ea nu este retușată spre deosebire de alte vedete de pe Instagram care folosesc diferite filtre pentru a-și infrumuseța aspectul fizic: "Iubita mea este foarte frumoasa, are un suflet foarte mare și e foarte sincera și loiala.

Este înțelegătoare și mă accepta așa cum sunt. După ce ne-am împăcat, ne-am mai certat o data. Nu îmi mai aduc aminte cine a făcut primul pas, cred că ea. A fost vorba de ceva pe Instagram. A pus o poza cu mine. După, am început să mai vorbim puțin. În acel moment, am intreabt-o de ce a pus poza, însă am mai ținut legătură prieteneasca.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ricardo Filip, despre marea impacare cu Raluca Munte

Citeste si: EXCLUSIV! Ce meserie vrea să aibă David, fiul Andreei Mantea, când va crește! Prezentatoarea Casa Iubirii, surprinsă să afle ce crede David despre meseria ei

Mi-am făcut o relație și nu am mai vorbit cu ea. Eram foarte detașat în acea perioada, dar unde s-a terminat, nu mai continua, așa cum a fost cu Andreea Ardelean că nu am mai vorbit niciodată.

Am stat cu ea și în Italia. Totul s-a desfășurat în afara emisiunii unde te lovești de realitate. Poți să vezi daca clădești o familie și cum te simți în preajma ei. Eram fericit cu ea. Atunci am zis că vreau să prezent femeie vieții mele."

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.