Tragediile se țin lanț în familia Marcelei Fota. După ce anul trecut soțul artistei a murit fulgerător, acum sora ei, Mariana Ionescu Căpitănescu, a făcut anunțul dureros

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 14 ian 2023, 00:45

Tragediile se țin lanț în familia Marcelei Fota. După ce anul trecut soțul artistei a murit fulgerator, acum sora ei, Mariana Ionescu Căpitănescu, a făcut anunțul dureros

Sursa: Instagram Mariana Ionescu Capitanescu

Problemele se țin lanț de familia Marcelei Fota. Interpreta de muzică populară nu și-a revenit bine după moartea soțului, iar acum o nouă tragedie bate la ușă.

Interpreta de muzică populară a trecut prin șocul vieții ei în urmă cu un an, când soțul ei a murit în urma unui infarct.  Acum o altă tragedie stă să bată la ușa Marcelei Fota.

Marcela Fota, încercată de greutățile vieții

Sora Marcelei Fota, Mariana Ionescu Căpitănescu, a anunțat, cu mare durere în suflet, că tatăl lor se simte foarte rău. Tatăl celor două artiste este extrem de slăbit și refuză să ia medicamentația prescrisă de medic.

Mariana Ionescu Căpitănescu a declarat la un post tv că se pregătesc pentru ce este mai rău, mai ales că bărbatul are o vârstă înaintată.

”Refuză să ia vreun medicament. A muncit toată viața, și cu vitamine îl rugam. Din păcate, o spun cu tristețe în suflet, organismul tatălui meu începe să cedeze. Nu acceptăm niciodată că părinții noștri au probleme, că pot să nu mai fie în viața noastră.

Acest gând mă frământă foarte tare, pe mine și pe surorile mele. Perioada asta suntem mult mai aproape de dumnealui”,
a zis cântăreața în emisiunea TV unde a fost invitată.

Citeste si: Marcela Fota, momente cumplite după moartea soțului. Artista a publicat un mesaj cutremurător: "Rănile rămân..."

Soțul Marcelei Fota a murit în urmă cu un an

Nici bine nu a trecut peste decesul soțului, că Marcela Fota trece din nou prin clipe foarte grele. În urmă cu mai bine de un an, artista a trecut prin cea mai neagră perioadă din viața ei, soțul său am murit în timp ce se afla la Serviciul de Taxe și Impozite din Craiova pentru a plăti dările pentru anul respectiv, moment în care bărbatului i s-a făcut rău.

Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare, inima acestuia a cedat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ultimul an a fost extrem de greu pentru artistă.

Aceasta a fost nevoită să o ia de la capăt, iar alături de fiul ei încearcă să trăiască viața, chiar dacă cel care era capul familiei nu mai este acum. Cu toate astea, Marcela Fota mărturisește că îl simte mereu aproape pe cel care i-a fost soț.

Citeste si: Marcela Fota, motivul pentru care fiul său nu îi spune”mamă”: ”Niciodată nu mi-a zis...” Artista a dezvăluit totul