Vladimir Putin s-a afișat din nou cu „valiza nucleară” în public! Detaliul observat la întâlnirea cu Alexandr Lukașenko

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 14 ian 2023, 06:40

Vladimir Putin s-a afișat din nou cu „valiza nucleară” în public! Detaliul observat la întâlnirea cu Alexandr Lukașenko

Sursa: Twitter

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, ar avea o valiză care lansează atacuri nucleare de la distanță mare și pe care o poartă cu el la fiecare întâlnire publică la care se deplasează.

Marți, Vladimir Putin s-a deplasat la ședința programată cu omologul său din Belarus, Aleksandr Lukașenko. Președintele Rusiei a fost văzut, în public, din nou, cu aceeași „valiză nucleară” pe care a avut-o și la înmormântarea lui Vladimir Jirinosvki.

Vladimir Putin a fost văzut, din nou, cu „valiza nucleară” în spațiul public

Vladimir Putin s-a afișat, din nou, în public, purtând după el cunoscuta „valiză nucleară”.

Conform Daily Mail, valiza neagră, care a mai fost văzută și la înmormântarea lui Vladimir Jirinosvki, la care liderul rus a participat, poate lansa un atac nuclear de la distanță.

Citeste si: Rusia amenință bombardarea masivă a capitalei Kiev: „Forțele Armate ale Federației Ruse vor lovi în centrele decizionale, inclusiv la Kiev”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De această dată, funcționarii lui Vladimir Putin au transportat valiza în cadrul unei întâlniri pe care președintele de la Kremlin a avut-o cu omologul său de la Belarus, Alexandr Lukașenko. Președintele Rusiei și Aleksandr Lukașenko s-au întâlnit pentru a vorbi despre situația din Ucraina, dar și despre sancțiunile pe care Occidentul le-a impus împotriva Rusiei.

Vladimir Putin vrea să investească în dezvoltarea energiei nucleare în spațiu

Vladimir Putin a declarat, cu puțin timp în urmă, că Rusia plănuiește lucruri mărețe în ceea ce privește dezvoltarea energiei nucleare în spațiu. Președintele Rusiei a spus că are de gând să lanseze o nouă sondă spațială spre Lună, care va fi intitulată „Luna 25”.

Citeste si: Klaus Iohannis, întâlnire cu preşedintele Băncii Mondiale. Cei doi au discutat despre conflictul din Ucraina şi sprijinul pentru refugiaţi, dar şi despre situaţia economică

Pe lângă asta, Vladimir Putin a reiterat că a propus o colaborare cu Belarusul în privința multor proiecte de infrastructură, care vor avea rolul de a garanta acces independent în spațiu pentru cele două state.

Rusia ar putea bombarda capitala Kiev dacă Ucraina nu oprește sabotările pe teritoriul rus

„Dacă astfel de cazuri de sabotaj vor continua, Forțele Armate ale Federației Ruse vor lovi în centrele decizionale, inclusiv la Kiev.

Armata rusă s-a abținut până acum să facă acest lucru”, a declarat Igor Konașenkov, reprezentantul Ministerului Apărării din Rusia.

Rusia a acuzat trupele ucrainene că au făcut de mai multe ori acţiuni de sabotaj, pe fondul războiului pornit de Rusia în Ucraina.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.