Oana Roman, ședință foto de zile mari. Vedeta a împlinit 46 de ani. Iată cum s-a pozat

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 14 ian 2023, 08:55

Oana Roman, ședință foto de zile mari. Vedeta a împlinit 46 de ani. Iată cum s-a pozat

Sursa: Instagram Oana Roman

Oana Roman a sărbătorit cu mare fast de ziua ei de naștere. Vedeta, care împlinit frumoasa vârstă de 46 de ani, a avut parte de o ședință foto de colecție. Cum s-a fotografiat fiica lui Petre Roman?

Oana Roman a împlinit frumoasa vârstă de 46 de ani, iar acest moment a fost celebrat așa cum se cuvine. Vedeta a sărbătorit cu mare fast în unul dintre cele mai celebre hoteluri din Capitală. Aceasta a avut parte de o ședință foto de excepție, în care se poate citi fericirea și împlinirea pe chipul ei. 

Oana Roman, zi de naștere în stil mare: Am avut o aniversare de vis 

Oana Roman și-a sărbătorit ziua de naștere în urmă cu o zi. Vedeta a decis să fie turist în propriul oraș, nu singură, ci alături de partenerul ei și de fiica lor, Izabela. Aceștia s-au cazat la un celebru hote din Capitală, acolo unde au petrecut în stil mare. Șampanie, tort și baloane, momentul la care Oana Roman nici nu visase. A ceasta a avut parte și de o ședință foto de excepție alături de cei dragi ei. 

Oana Roman a purtat un halat din satin și s-a pozat așa cum nu a mai făcut-o vreodată, în pat, înconjurată de baloane, șampanie și tort, exact ca o divă. Fiica lui Petre Roman a urcat fotografiile pe Instagram, acolo unde a strâns o mulțime de reacții din partea urmăritorilor, care i-au urat ”La mulți ani”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)

Citeste si: Câți bani câștigă Oana Roman din Instagram. Suma nebănuită pe care fiica lui Petre Roman o încasează

”Am avut o aniversare de vis. Am stat doar cu ai mei și ne am bucurat de o zi superba.

Am fost turist în propriul oraș și am stat în Apartamentul Imperial. Apartamentul în care s a filmat Nea Marin Miliardar. Am avut cea mai frumoasa priveliște de la etajul 19 dresura orașului. Nu uitați "Sky is not the limit" there is no limit”, a scris Oana Roman în descrierea imaginilor, pe Instagram.

Oana Roman a fost extrem de fericită că și-a petrecut ziua de naștere alături ce cele mai importante persoane din viața sa.

Citeste si: Oana Roman a răbunfit la adresa lui Vladimir Putin! Ce i-a transmis vedeta președintelui Rusiei: „Ești bolnav psihic. Omori oameni, distrugi familii”