Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 95, subtitrat în limba română VIDEO. Demir o atacă pe Ayla: „Dușmănia era singurul vostru scop!”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 14 ian 2023, 11:45

Demir nu mai acceptă miciunile spuse de Ayla

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 95 din serialul „Mă numesc Zuleyha” este difuzat la Kanal D joi, 14 aprilie 2022, de la ora 20:00. Urmărește-l și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Se complică din nou lucrurile pentru Demir în episodul 95 din serialul „Mă numesc Zuleyha”. Apar noi tensiuni și conflicte puternice, iar protagoniștii serialului turcesc vor avea de înfruntat noi provocări.

Demir o pune la punct pe Ayla. Ce urmează în episodul 95 din serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha”?

Zuleyha îl avertizează pe Demir că Fikret ar putea fi chiar fratele lui, lucru care ar complica destul de mult situația, având în vedere ura care există între cei doi.

Demir nu își va putea stăpâni furia în momentul în care va afla că Ayla, cea care s-a dat drept Umit, și-a unit forțele cu Fikret pentru a-l distruge. În zadar va încerca Ayla să îi demonstreze lui Demir că îl iubește mai mult decât orice și că își dorește să aibă o relație cu el, acesta va fi de neînduplecat. 

„Se pare că dușmănia era singurul vostru scop.

Șantaj!”,
îi va spune Demir frumoasei Ayla.

Lucrurile vor scăpa de sub control, iar ulterior, Ayla va fi găsită într-o baltă de sânge. Ce se va întâmpla cu Ayla, dar și cum va reacționa Demir în momentul în care va fi arestat pentru că ar fi atentat la viața ei poți vedea în episodul 95 din serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha”.  

Un nou episod tensionat va fi difuzat la Kanal D începând cu ora 20:00. Dacă vrei să îl urmărești de pe laptop, tabletă sau de pe telefonul mobil, tot ce trebuie să faci este să accesezi https://www.kanald.ro/live.html. Așa poți vedea episodul 95 din serialul „Mă numesc Zuleyha” online, subtitrat în limba română. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care actrița Esra Dermancıoğlu a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul diabolicei Behice!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Zuleyha” pe Kanal D

Încă de la primele episoade difuzate la Kanal D, serialul „Mă numesc Zuleyha” a reușit să îi cucerească pe telespectatori, fiind în topul preferințelor acestora.

Acum, îndrăgitul serial turcesc a ajuns la sezonul 3, iar noile episoade sunt difuzate la Kanal D în serile de miercuri, joi și vineri, de la ora 20:00. Serialul „Mă numesc Zuleyha” este parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D. 

„Mă numesc Zuleyha” este povestea frumoasei Zuleyha, o femeie puternică și care a reușit să facă față tuturor provocărilor, luptând cu toate forțele pentru iubire și fericire.

Acest serial turcesc aduce în atenția publicului o poveste despre dragoste adevărată și sacrificiu. 

Citeste si: Ea este și va rămâne pentru totdeauna cea mai iubită și importantă femeie din viața lui Gaffur din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată cum arată mama celebrului actor Bülent Polat