Demet Özdemir și Oğuzhan Koç au dat cărțile pe față! Ce decizie uluitoare au luat în privința căsătoriei! Fanii lor așteptau cu nerăbdare detalii inedite!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 apr 2022, 19:15

Demet Ozdemir si iubitul ei, surprinsi de jurnalisti

Sursa: Instagram Demet Ozdemir

Cuplul Ozdemir și Oğuzhan Koç au fost surprinși recent de jurnaliști în Istanbul, care i-au întrebat detalii despre căsătorie.

Deși are 30 de ani Demet Ozdemir a reușit în cei aproape zece ani de experiență pe platourile de filmare, să fascineze publicul din Turcia și din străînătate cu talentul ei desăvârșit și cu frumusețea să răpitoare. Celebra actrița trăiește cea mai frumoasă perioada a vieții sale și pe plan personal, deoarece la începutul anului a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, cântărețul Oğuzhan Koç.

Demet Özdemir și Oğuzhan Koç au dat cărțile pe față! Ce decizie uluitoare au luat în privința căsătoriei lor

Telespectatorii din România au cunoscut-o pe superba actriță Demet Ozdemir încă din anul 2014, când a jucat în producția În dragoste și în război, iar apoi în anul 2019 a apărut în serialul Prizonieră destinului, în care a jucat rolul principal alături de actorul Ibrahim Celikkol.


După terminarea filmărilor pentru producția Prizoniera destinului, Demet Ozdemir a acceptat să joace într-un alt proiect important pentru carieră ei. Această va juca într-un serial care va fi difuzat pe platforma Disney Plus și îl va avea drept partener pe celebrul actor Buğra Gülsoy.

Citeste si: Demet Ozdemir, un nou început! Frumoasa actriță revine în forță pe platourile de filmare într-un proiect promițător! Iată cine este actorul care îi va fi partener!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de activitatea profesională care i-a adus până acum numai succes, Demet Ozdemir este și o femeie fericită și împlinită pe plan personal.

Deși la finalul anului trecut a fost la un pas de se despărți definitiv de iubitul ei, Oğuzhan Koç, la începutul noului an, cei doi îndrăgostiți au decis să mai dea o șansă iubirii lor și mai mult decât atât să facă și un pas important în relația lor. Chiar de Ziua Îndrăgostiților, Demet Ozdemir a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Oğuzhan Koç. Carismaticul cântăreț i-a pregătit o surpriză de proporții iubitei lui, o cină romantică, într-un cadru de poveste în care i-a oferit un superb inel de logodnă și au decis să își unească destinele.

De curând, s-a vehiculat în presă din Turcia faptul că cei doi îndrăgostiți au stabilit deja că nuntă lor să se întindă pe patru zile. Zilele trecute jurnaliștii i-au surprins în timp ce se aflau în cartierul exclusivist Bebek din Istanbul și i-au întrebat dacă este adevărat faptul că nuntă lor va dura patru zile. Cei doi viitori soți au răspuns că nu au de gând să petreacă patru zile ci s-au gândit doar la două zile să dureze petrecerea, pentru a putea să se distreze cât mai mult alături de prietenii lor.

Citeste si: Demet Ozdemir apariție uluitoare alături de viitorul ei soț! Iată cum au fost surprinși cei doi logodnici în ipostaze tandre!