Mujgan se razbuna pe Umit! Aflati se va intampla in aceasta seara, in serialul Ma numesc Zuleyha, de la ora 20:00, la Kanal D 

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 apr 2022, 09:57
video Foto(5)

Mujgan decide ca este momentul sa dezvaluie secretele acesteia, sotiei lui Demir.

Intamplari pline de suspans se petrec, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Ma numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Ce se intampla astai in serialul Ma numesc Zuleyha: Mujgan se razbuna pe Umit

Disperare si durere in familia Yaman atunci cand Demir este gasit vinovat la acuzatia ca a atentat la viata medicului-sef din Cukurova, cunoscuta in oras cu numele Umit.

Inutil incearca Sevda sa-si convinga fiica sa renunte la acuzatiile false formulate impotriva lui Demir, pentru ca aceasta nu renunta la razbunare.

Citeste si: Mujgan din serialul Mă numesc Zuleyha, prima transformare spectaculoasă de look, după un an de la divorțul de soțul ei! Iată cum arată acum celebra Melike Ipek Yalova

Zuleyha incearca sa isi salveze sotul, care risca sa-si petreaca restul vietii in inchisoare.

Intamplarea face ca Mujgan sa afle despre relatia dintre Fikret si Umit iar lucrurile capata o turnura neasteptata pentru familiile implicate in acest <conflict> deschis.

Dezamagita profund de cea pe care o credea prietena, Umit, Mujgan decide ca este momentul sa dezvaluie secretele acesteia, sotiei lui Demir.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod, din serialul “Ma numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Citeste si: Mujgan din serialul "Ma numesc Zuleyha", momente de cumpana! Frumoasa actrita Melike Ipek Yalova trece prin cea mai neagra perioada a vietii sale!