Horoscopul zilei cu Viviana Sposub, la Dimineața cu noi, 15 aprilie 2022 "E nebunie mare pe dragoste" Iată principalele previziuni de la astrologul Alexandra David!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 apr 2022, 12:43

Viviana Sposub a prezentat astăzi cele mai noi previziuni pentru fiecare zodie! Iată cele mai utile sfaturi de la astrologul Alexandra David.

Matinalii de la Dimineața cu noi au început o nouă zi în forță cu energie pozitivă, multă distracție în platou, reportaje interesante, cele mai noi informații despre vedete, rețete delicioase aduse de Patrizia, dar și cele mai noi previziuni astrale prezentate de Viviana Sposub, la rubrica Horoscop.

Horoscopul zilei cu Viviana Sposub, la Dimineața cu noi, 15 aprilie 2022 "E nebunie mare pe dragoste"

Astăzi la Dimineața cu noi, Viviana Sposub a prezentat cele mai noi previziuni pentru cele 12 zodii transmise de astrologul Alexandra David. Viviana a mărturisit că în fiecare zi este extrem de curioasă în primul rând să afle informațiile despre zodiile colegilor ei, Gemeni, Peșți și Taur și apoi pentru restul semnelor zodicale.

Berbec

Atenția ta se duce către relație și către parteneriate și către persoanele cele mai apropiate ție! Sunt posibile și unele provocări în această zona poate chiar și încheierea unor relații.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Taur

Te vei focusa foarte mult pe muncă de rutină! Dar ai aspecte care sunt ușor tensionate! Se apropie încheierea anumitor etape în zona profesională!

Gemeni

Este foarte bine să faci cumpărături pentru că vei fi inspirat și vei obține oferte avantajoase! Ocupă-te mai mult de latura materială a vieții și de resursele tale! Ai aspecte benefice pentru aceste lucruri!

Citeste si: Horoscopul pentru perioada Paștelui, cu astrologul Camelia Pătrășcanu, la Dimineața cu noi, 14 aprilie 2022! Cum ne vom petrece sărbătorile pascale în funcție de zodie! Iată ce aduce intrarea lui Marte în Pești

Rac

Este o zi în care simți nevoia să stai în casă! Ocupă-te de lucruri de rutină, de cele casnice pe care le-ai tot amânat în timpul săptămânii!

Leu

Dacă ai avut conflicte în zona relațională astăzi sunt șanse foarte mari că multe dintre ele să se regleze! Fii optimist și deschis la propunerile celor din jurul tău!

Fecioară

Eșți foarte pragmatic și pui accent pe finanțe! E posibil să primești o anumită suma de bani care face parte din veniturile tale recurente!

Balantă

Simți că reînvii iar abilitățile tale de comunicare se duc la un nivel superior! Îți place să fii în centrul atenției, dar nu-ți focusa toată atenția pe ține pentru că e posibil că partenerul tău de cuplu să se simtă neglijat!

Scorpion

Misterul și firea ta introvertită sunt mult mai prezente în viața ta! Este o zi perfectă pentru a petrece timp în solitudine!

Săgetător

O zi perfectă pentru socializare și pentru a încheia săptămâna de lucru în oraș cu colegii sau cu prietenii, sau chiar cu familia!

Capricorn

Chiar dacă se apropie sfârșitul de săptămâna astăzi eșți focusat pe muncă și este o zi perfectă pentru a lucra la ambițiile tale!

Vărsător

O zi foarte bună pentru a-ți deschide orizonturile din punct de vedere mental. Există o armonie mare între felul în care acționezi și ceea ce simți. Ești la unison din acest punct de vedere!

Pești

Astrele îți surand astăzi din punct de vedere romantic! Este o zi foarte bună pentru flirt și întâlniri!

Citeste si: Horoscop zilnic vineri, 15 aprilie 2022. Sfatul zilei: fiți pozitivi! Fecioarele au o zi excelentă, Peștii au o zi agitată!