Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 96, subtitrat în limba română VIDEO. Mujgan, față în față cu Zuleyha: „Nu se va opri până nu îți va destrăma familia!”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 15 ian 2023, 04:55

Mujgan îi spune adevărul frumoasei Zuleyha

Sursa: Captură KANAL D

Cel mai nou episod din serialul „Mă numesc Zuleyha” începe la Kanal D vineri, 15 aprilie 2022, de la ora 20:00. Urmărește-l la TV sau online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Serialul „Mă numesc Zuleyha”, o poveste impresionantă despre iubire, răzbunare și sacrificiu, a ajuns la episodul cu numărul 96. Pe fanii serialului turcesc îi așteaptă un nou episod plin de emoție și cu foarte multe răsturnări de situație. 

Mujgan, hotărâtă să îi spună tot adevărul frumoasei Zuleyha. Ce urmează în episodul 96 din serialul „Mă numesc Zuleyha”?

Faptele lui Fikret o fac pe Zuleyha să reacționeze dur.

Aceasta îl reclamă autorităților pentru toate problemele pe care i le-a provocat atât ei, cât și familiei din care face parte. Între timp, situația lui Demir este una destul de delicată. Acesta este acuzat că a atentat la viața lui Umit, numele sub care este cunoscută Ayla, medicul-șef din Cukurova. Demir este găsit vinovat de către judecători, iar Sevda încearcă din răsputeri să o convingă pe Umit să renunțe la acuzații, însă dorința acesteia de răzbunare este atât de mare, încât nu va dori să facă nici măcar un pas înapoi. 

Disperată, Zuleyha este gata să facă orice pentru a-și salva soțul, însă o nouă veste îi dă întreaga viață peste cap. Mujgan decide să îi spună frumoasei Zuleyha adevărul despre legătura dintre Umit și Demir. Deși o credea prietenă pe Umit, Mujgan va fi dezamăgită de cea pe care o considera aliata ei, iar în momentul în care va afla despre legătura dintre ea și Fikret, Mujgan va merge direct la Zuleyha.

Cum va reacționa frumoasa Zuleyha în momentul în care va vedea fotografia în care apar Demir și Umit, dar și dacă va mai continua să lupte pentru soțul ei, chiar dacă acesta i-a fost infidel, poți vedea în episodul 96 din serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha”.

Cel mai nou episod din „Mă numesc Zuleyha” poate fi urmărit pe Kanal D vineri, 15 aprilie 2022, începând cu ora 20:00.

Cei care nu au posibilitatea de a-l vedea la TV o pot face și online, accesând https://www.kanald.ro/live.html. Pe site-ul Kanal D, serialul „Mă numesc Zuleyha” este subititrat în limba română.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care actrița Esra Dermancıoğlu a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul diabolicei Behice!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Zuleyha” pe Kanal D

Serialul „Mă numesc Zuleyha”, ajuns la sezonul cu numărul 3, continuă să îi țină în suspans pe telespectatori.

Apariția unor noi personaje a schimbat complet cursul acțiunii, astfel că de la un episod la altul apar tot felul de intrigi. Serialul „Mă numesc Zuleyha” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit de trei ori pe săptămână. Mai exact, serialul este difuzat în serile de miercuri, joi și vineri, de la ora 20:00. 

„Mă numesc Zuleyha” este serialul care vorbește despre curaj, iubire, dar care aduce în fața telespectatorilor și orgolii puternice. 

Citeste si: Ea este și va rămâne pentru totdeauna cea mai iubită și importantă femeie din viața lui Gaffur din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată cum arată mama celebrului actor Bülent Polat