Cum a reacționat Horațiu Mălăele când a văzut știrile care spuneau că ar fi murit: „Să scăpați de mine”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 15 ian 2023, 11:55

Cum a reacționat Horațiu Mălăele când a văzut știrile care spuneau că ar fi decedat: „Să scăpați de mine”

Sursa: Facebook Horațiu Mălăele

Astăzi, 15 aprilie 2022, o știre falsă pe internet anunța că actorul Horațiu Mălăele s-a stins din viață. La puțin timp după ce zvonul s-a răspândit, actorul s-a simțit responsabil să reacționeze, în modul lui caracteristic.

Lumea teatrului românesc  a fost cutremurată în această dimineaţă de o tragedie falsă. O știre, care a circulat pe întreg internetul, anunța că Horațiu Mălăele a murit.

Cum a reacționat Horațiu Mălăele când a citit în presă că a murit 

Actorul a avut, la puțin timp după, o primă reacție, alături de o imagine cu caricatura și semnătura lui.

Citeste si: De ce Elena Ceaușescu nu îi agrea pe Alexandru Arșinel și pe Stela Popescu: ”Nu vreau să blestem”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Dușmanilor mei zvoniști. Că nu muriţi odată, să scăpaţi de mine!…”, a transmis, pe pagina sa personală de Facebook, actorul Horaţiu Mălăele.

Valentin Horaţiu Mălăele, actor de film, radio, televiziune, teatru și voce

Valentin Horaţiu Mălăele s-a născut pe data de 31 iulie 1952, în Târgu Jiu, Gorj, și este unul dintre cei mai îndrăgiti actori de film, radio, televiziune, teatru şi voce, regizori, caricaturiști şi scriitori români.

A terminat la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” în 1975, clasa profesor Octavian Cotescu, relatează BZI.ro.

Actorul Horațiu Mălăele excelează atât la capitolul carieră, cât și la capitolul familie. Este căsătorit cu Gabriela Mălăele de peste 30 de ani și are doi băieți, Cristian, de 30 de ani, și Bogdan, de 32 de ani. Amândoi sunt pasionați de actorie și au jucat alături de Horațiu Mălăele pe scenă.

Citeste si: Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital! Actorul a refuzat internarea şi a plecat din spital în toiul nopţii

„Când m-am născut, nu erau semne de vreo reuşită a mea în viaţă. Aveam un strabism foarte pronunţat, eram dislexic şi abia citeam, toţi cei din jur râdeau de mine. Eram numit «prostu’ clasei», mi se lipeau bilete cu apelativul ăsta în pauze pe spate.

i se spunea mereu că desenez urât şi de atunci nu prea am mai desenat. Eram în suferinţă. Înţelesesem că sunt prost, urât, şi că nu sunt bun de nimic. Apoi, în clasa a V-a, a venit un profesor care mi-a văzut un desen ascuns, şi a vorbit puţin cu mine. La urmă, m-a privit direct în ochi şi mi-a spus clar: «Tu eşti un geniu». Iar eu am început să fiu”, a povestit, acum ceva timp, Horaţiu Mălăele.