Sadhguru ajunge în România. Călătorie de peste 30.000 km pentru salvarea solului

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 15 ian 2023, 12:55

Sadhguru, yoghin, autor de bestseller-uri NY Times și fondator al Conscious Planet

Sursa: PR

Sadhguru, celebrul yoghin, autor de bestseller-uri NY Times și fondator al Conscious Planet, ajunge în România și vrea să transmită un mesaj în legătură cu salvarea solului.

Din dorința de a-i determina pe oameni să conștientizeze cât de importantă este grija pentru natură, Sadhguru a pornit într-o călătorie fabuloasă pe motocicletă. A pornit din Londra, iar acum urmează să ajungă în România. Pe 21 aprilie, celebrul yoghin, autor de bestseller-uri NY Times și fondator al Conscious Planet se va adresa publicului de la București, în cadrul unui eveniment care va avea loc la Arenele Romane.

Sadhguru, călătorie de peste 30.000 km pentru salvarea solului  

Celebrul Sadhguru, cunoscut în toată lumea și urmărit în mediul online de o mulțime de persoane, a acceptat provocarea de a porni într-o călătorie de peste 30.000 km, totul pentru salvarea solului. Este vorba despre o călătorie fabuloasă, de 100 de zile, în care cel mai urmărit Yoghin din lume  va traversa peste 25 de țări, dorind să le reamintească oamenilor că este nevoie de implicarea fiecăruia pentru a salva solul lumii. Călătoria a luat startul pe data de 21 martie 2022, în Parliament Square din Londra.  

Sadhguru își propune ca prin această mișcare globală, intitulată „Salvează Solul”, să arate felul în care solul planetei este într-un proces de degradarea catastrofică, fapt care amenință inclusiv sistemele alimentare pentru întreaga umanitate, dar și existența foarte multor specii.

“Oricât de multă bunăstare, educație și nivel financiar avem, copiii noștri nu vor putea avea un trai sănătos fără sa refacem calitatea solului și a apei. “Planeta Constientă”, este singura cale de urmat.”, este de părere Sadhguru.

Când ajunge Sadhguru în România? 

În călătoria sa, Sadhguru urmează să ajungă inclusiv în România. Astfel, mișcarea „Salvează Solul” va avea loc la Arenele Romane, pe data de 21 aprilie 2022, în intervalul orar 18:00-20:00. La eveniment vor fi prezenți atât Sadhguru, cât și artiști din România, printre care se numără și Damian Draghici & Cristina Stroe, Smiley și Grigore Leșe.

Pe 21 aprilie 2022, cei prezenți la eveniment vor putea afla mai multe despre scopul Conscious Planet și al mișcării globale „Salveaza Solul” chiar de la Sadhguru, având în vedere că acesta se va adresa publicului. Va răspunde inclusiv la întrebări, astfel încât participanții să înțeleagă cât mai clar problemele legate de sol, dar și cum pot contribui la salvarea acestuia. 

Evenimentul este gratuit, însă cei care vor să participe trebuie să se înregistreze pe: https://events.savesoil.cc/

Se dorește ca această mișcare să ducă la implementarea unor politici la nivel global pentru a crește conținutul organic din sol. Acest lucru poate fi făcut prin schimbări politice semnificative, la nivel mondial. Mișcarea „Salvează Solul” beneficiază de sprijinul Organizației Națiunilor Unite și al Programului Alimentar Mondial. 

„Scopul nostru este de a atrage sprijinul a peste 3,5 miliarde de oameni (peste 60% din populația cu drept de vot a lumii) pentru a face din problemele ecologice o prioritate electorală pentru guvernele din întreaga lume.”, au precizat cei care au lansat această mișcare la nivel global.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.