EXCLUSIV! Dan Negru, despre una din cele mai valoroase moșteniri pe care vrea să o lase copiilor lui: "Le-am și pus pe perete când n-oi mai fi eu, să rămână pentru ei!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 18 ian 2023, 00:55

Ce mostenire valoroasa ascunde Dan Negru in casa lui

Sursa: Instagram

Prezentatorul quizz show-ului care va incepe pe 20 aprilie la Kanal D are o pasiune despre care multi nu stiau. Regele audientelor adora sa cultive pamantul.

Despre Dan Negru se stie ca este supranumit pe buna dreptate "regele audientelor" si ca televiziunea ii ocupa cea mai mare parte a timpului, fiind pasiunea lui cea mare. Prezentatorul quizz show-ului "Jocul cuvintelor" ii provoaca pe romani incepand de miercuri la cel mai simplu joc al inteligentei.

Citeste si: Interviu EXCLUSIV! Pariul de milioane al lui Dan Negru: "Aș pune un pariu cu toți realizatorii și aș scrie pe peretele tuturor televiziunilor: "Folosiți-vă creierul!"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dan Negru despre mostenirea pe care o va lasa copiilor lui: "Le-am și pus pe perete când n-oi mai fi eu, să rămână pentru ei"

 Începând din 20 aprilie, de la 22:30, Kanal D le aduce telespectatorilor “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, cel mai simplu de înțeles quiz show din istoria televiziunii! Emisiunea cu și despre cuvinte, care îți pune mintea la treabă, va putea fi urmărită de miercuri până vineri, de la 22:30, așadar, publicul va avea parte de trei doze consistente pe săptămână de gimnastică a minții, atractivă tocmai prin simplitatea ei:"

Toate țările au show-uri pentru oameni deștepți, smart, mai puțin Romania. Romania nu are, e o țară fără quizz-uri. Nu am înțeles niciodată de ce. Noi, românii nu suntem nici mai deștepți și nici mai proști decât francezii sau englezii. A fost mai complicat în anii aia dinainte de '90. Dar, în general, generațiile astea de acum, nu mai stiu ce a fost atunci", a declarat in exclusivitate Dan Negru pentru kanald.ro.

"Jocul cuvintelor", quizz show-ul prezentat de Dan Negru incepe pe 20 aprilie

Însă dincolo de televiziune, de reflectoare și de agitația de pe platourile de filmare, Dan Negru este un om mai mult decât simplu. Este un om care oricând s-ar întoarce la rădăcini. Prezentatorul "Jocul cuvintelor" a recunoscut că a moștenit pasiunea de a cultiva pământul de la bunicii și părinții lui:

"Ai mei au avut o viață mai complicata prin anii '50. Au fost deportați prin Bărăgan. Am acasă niste hartii, le-am și pus pe perete când n-oi mai fi eu, să rămână pentru copiii mei, am acte de proprietate din 1918-1919, adică de 100 de ani ale străbunicilor mei pentru niste terenuri în Banat, mai exact cărți funciare. Imperiul Austro-Ungar făcea cărți funciare. În zona asta de Romania, nu, dar Imperiul Austro-Ungar le avea.

Noi le-am moștenit din tata în fiu. Le-au luat comuniștii vreo 50 de ani și apoi le-am recuperat. Am niste acte din acestea pentru un pământ de 100 de ani," a dezvăluit Dan Negru în exclusivitate pentru kanald.ro.