In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Fiica ambasadorului”, decizie uriasa luata de Sancar

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 18 apr 2022, 11:39
In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Fiica ambasadorului”,  decizie uriasa luata de Sancar Foto(7)

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Fiica ambasadorului”, decizie uriasa luata de Sancar

Noi evenimente menite sa ne tina in suspans se petrec, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din “Fiica ambasadorului”, la Kanal D.

Sancar si Mavi se straduiesc sa o tina ascunsa pe Melek de bunicul ei, Guven Celebi, care nu-si doreste decat sa se razbune pe tatal fetitei. Melek este fericita de cand a <scapat> de sub <dominatia> bunicului ei, iar Sancar se bucura din plin de compania celor mai dragi fiinte din viata sa. Totodata, barbatul este tot mai fericit alaturi de Mavi si isi doreste sa faca pasul cel mare alaturi de femeia iubita.

Halise face demersurile <necesare> pentru ca onoarea viitoarei nurori sa nu mai fie pusa sub semnul intrebarii, asa cum s-a intamplat de cand a reaparut in viata acesteia fostul iubit. Cu toate ca stie care este adevarul despre Dudu, Halise alege sa-si protejeze fiul. 

Citeste si: Mavi din serialul Fiica ambasadorului, surprinsă alături de cel mai important bărbat din viața sa! Actrița Tuba Büyüküstün are o relație specială cu tatăl ei!

Nu ratati, in aceasta seara, de la olra 20:00, un nou episod din serialul “Fiica ambasadorului”, la Kanal D.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Guven Celebi are de gând să-l distrugă pe Sancar! "Să vedem dacă vei putea înfrunta păcatele unui trecut care nu-ți aparține" Aflați totul luni, 18 aprilie 2022, în serialul Fiica ambasadorului, de la 20:00, la Kanal D

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.