Cine se va bucura de tot ce a lăsat Petrică Mîțu Stoian în urma lui. Avocata regretatului artist a făcut anunțul: „S-a dezbătut succesiunea”

Autor: Lavinia Medrea

Avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian a explicat cine va moșteni averea regretatului cântăreț de muzică populară

Sursa: Facebook Petrică Mîțu Stoian

Avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian, Carmen Obârșanu, a dus la bun final problema averii pe care a lăsat-o regretatul Petrică Mîțu Stoian. Familia va moșteni ce a lăsat cântărețul de muzică populară în urma lui, după ce a decedat.

Carmen Obârșanu, avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian, a rezolvat problema moștenirii averii regretatului artist și, în continuare, se ocupă de procedurile legale pentru cercetarea și pedepsirea celor care sunt responsabili de moartea îndrăgitului interpret de muzică populară. Avocata a reușit să obțină certificatul de moștenitor și poate reprezenta interesele familiei pentru a se găsi adevărul.

Avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian a explicat cine va moșteni averea regretatului cântăreț de muzică populară

„Eu pot să spun că am certificatul de moștenitor. Cu certificatul acesta pentru familia lui pot acum să reprezint interesele familiei pentru aflarea adevărului”, a explicat Carmen Obârșanu, avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian.

Citeste si: Motivul pentru care Niculina Stoican nu vrea să meargă la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian: „Eu nu am fost la el la mormânt și probabil că nici nu am să mă duc curând”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Carmen Obârșanu a spus și cine sunt cei care vor moșteni averea lui Petrică Mîțu Stoian. Deși s-a vehiculat că ar fi posibil ca averea regretatului artist să ajungă la stat, avocata familiei cântărețului de muzică populară a făcut lumină în acest caz și a declarat că bunurile lui Petrică Mîțu Stoian vor fi moștenite de familie.

Citeste si: Parastas de trei luni pentru Petrică Mîțu Stoian. Ce s-a întâmplat între sora artistului și impresarul Doru Gușman la pomană

„Familia (n.r.: va moșteni bunurile). Surorile și nepoții de la fratele predecedat. S-a dezbătut succesiunea. Acum să vedem dacă el avea conturi pe la drepturile de autor”, a mai explicat avocata familiei.

Ce bunuri a lăsat în urmă Petrică Mițu Stoian după moartea lui

Conform informaţiilor apărute în spaţiul public, Petrică Mîțu Stoian ar fi lăsat în urmă, pe lângă o mare avere artistică, şi una materială foarte valoroasă, potrivit cancan.ro. Regretatul cântăreț de muzică populară deținea o maşină de lux, casa părintească din Isverna, două apartamente pe litoral,

în Eforie Nord, iar cu puțin timp în urmă şi-ar fi achiziționat un apartament în cartierul Primăverii din București şi o vilă în Craiova, unde regretatul artist a locuit cu impresarul şi familia acestuia din urmă. În total, averea este estimată la aproximativ un milion de euro.