Cum a ajuns Augustin Viziru să fie arestat din greșeală în Germania: ”Chiar nu am făcut nimic”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 18 apr 2022, 14:40

Cum a ajuns Augustin Viziru să fie arestat din greșeală în Germania: ”Chiar nu am făcut nimic”

Sursa: Captură YouTube

Augustin Viziru, invitat în cadrul emisiunii ”Fiță cu Adiță”, a făcut dezvăluiri explozive despre momentele cheie din viața lui.

Augustin Viziru a devenit cunoscut prin intermediul rolurilor de „băiat rău” pe care le-a interpretat de-a lungul anilor în telenovele. În ultimii ani, viața lui Augustin Viziru s-a schimbat semnificativ, a fost dependent de jocurile de noroc, era înglobat în datorii, iar astăzi se poate declara un tată împlinit. Actorul are planuri mari de viitor, iar revenirea pe micile ecrane a fost îmbrățișată cu bucurie de fanii săi. Invitat în emisiunea ”Fiță cu Adiță”, Augustin a vorbit despre momentele cheie din viața lui.

Augustin Viziru, la închisoare pentru 24 de ore

Augustin Viziru este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România, rolurile de „băiat rău” i-au adus notorietatea și a ajuns foarte repede să fie iubit de telespectatori. Ultimii ani au fost destul de controversați pentru Augustin Viziru. Actorul a devenit dependent de jocurile de noroc și s-a înglobat în datorii. 

Augustin a dezvăluit în cadrul emisiunii ”Fiță cu Adiță”, pe care o puteți urmări în fiecare zi de vineri pe canalul de YouTube theXclusive, că odată ce fiica lui a venit pe lume s-au produs și schimbările, a devenit mult mai responsabil și a renunțat la vicii. Întrebat de Adiță dacă a avut vreodată probleme cu legea, Augustin a dezvăluit că a fost arestat în Germania, însă nu pentru că a făcut ceva, ci pentru că a fost confundat cu o altă persoană.

Citeste si: Augustin Viziru, primele declaratii la sosirea pe aeroport: „Ma duc sa stau cu fetitele mele pe canapea, sa ma relaxez...”

Actorul a mai precizat că nu a avut niciodată probleme cu legea, deși de multe a fost în situația în care ar fi putut ajunge după gratii, însă a scăpat basma curată.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”(n.r Ai stat vreodată 24 de ore pe circă?) Am stat, am stat, dar nu în România. Și chiar nu am făcut nimic, am fost confundat”, a dezvăluit Augustin Viziru.

Augustin Viziru este implicat în foarte multe proiecte și a anunțat că va juca în noi producții, unele dintre ele au fost deja filmate și urmează să fie difuzate.

Citeste si: Pe cine nu poate ierta Augustin Viziru sub nicio formă. Drama care i-a marcat complet viața:”A fost pentru mine zeul suprem”