Lidia Buble le-a făcut zile fripte părinților săi: ”Știa că are o oaie neagră în familie” Tatăl artistei s-a temut de drumul pe care aceasta îl va alege în viață

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 19 ian 2023, 04:15

Lidia Buble le-a făcut zile fripte părinților săi: ”Știa că are o oaie neagră în familie” Tatăl artistei s-a temut de drumul pe care aceasta îl va alege în viață

Sursa: Instagram Lidia Buble

Lidia Buble a recunoscut că le-a dat mari bătăi de cap părinților săi. Artista a mărturisit că tatăl ei a considerat că familia sa numeroasă are și o ”oaie neagră”. Chiar ea se recomandă drept ”copilul rebel” al familiei

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă. De-a lungul timpului artista nu s-a ferit să vorbească despre cei care i-au dat viață, ba chiar ea a recunoscut că a fost cea mai rebelă dintre toți frații. Lidia le-a făcut zile fripte părinților săi, astfel a fost numită  ”oaia neagră a familiei”. 

Artista a fost întotdeauna un copil rebel și a făcut doar ce și-a dorit, astfel tatăl său, care este pastor și i-a oferit o educație riguroasă, s-a temut de drumul pe care fiica sa l-ar putea lua în viață.

Lidia Buble recunoaște că le-a dat bătăi de cap părinților pe vremea când era copil 

Lidia Buble este astăzi una dintre cele mai apreciate artiste din România, însă, înainte să ajungă cunoscută și de a pleca de la casa părintească, tatăl său s-a temut de drumul pe care aceasta îl va alege în viața, mai ales că era cunoscută drept ”oaia neagră a familiei”.

În ciuda tuturor, artista a rămas neschimbată și nu și-a dezamăgit părinții.

”Tata știa că are și o oaie neagră în familie. Neagră e mult spus, dar tati a știut de fiecare dată că, din cei 11 copii, eu am fost copilul care mereu a făcut doar ce a vrut și am fost un om foarte asumat! Frica lui, cumva, când am intrat în industria muzicii românești, a fost să nu mă pierd.

Adică își dorea foarte mult să îmi păstrez principiile de acasă și să rămân ancorată cu picioarele pe pământ. În timp, a observat că am rămas aceeași Lidi pe care el o știe de la Deva, la fel de credincioasă!”, a declarat Lidia Buble, conform „Na, CANCAN!”. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Lidia Buble, adevăratul motiv pentru care a dispărut de pe rețelele de socializare: ”Nu mă mai regăseam” Vedeta și-a făcut o schimbare radicală de look

 Lidia Buble a muncit în cimitir

Lidia a declarat de nenumărate ori că întotdeauna i-a plăcut să fie o persoană independentă și să-și câștige singură banii de buzunar. În copilărie, artista a muncit în cimitir alături de tatăl ei.

”Am lucrat cu tata în cimitir, într-o vară. Toată vacanța mea de vară, toți copiii, toți colegii, inclusiv frații mei, mai mergeau pe la ștrand, mai făceau una, alta. Eu am preferat să îmi fac un bănuț, să am banii mei, pentru că am fost o persoană independentă de când mă știu și îmi place să fie bani munciți de mine.

Eu am știut ce înseamnă munca de mică. Și tata mi-a spus: „Dacă vii cu mine în cimitir și mă ajuți în fiecare zi”, primeam un milion pe zi de la tata!”,  a mai declarat Lidia Buble.

Citeste si: Noi detalii în procesul de șpagă al Lidiei Buble! Decizia procurorilor în legătură cu controlul judiciar și cu mita