Bassam, hairstylistul vedetelor, marcat de pierderea celei mai importante persoane din viața lui: ”A omorât-o cu zile”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 19 ian 2023, 06:15

Bassam este cunoscut drept hairstylistul celebrităților din Capitală. Acesta a reușit să-și construiască o afacere de succes. Nume celebre i-au trecut pragul de-a lungul timpului.

Invitat în cadrul emisiunii ”În oglindă”, pe care o puteți urmări pe canalul de YouTube theXclusive, Bassam Dabbas, unul dintre cei mai cunoscuți hairstyliști din București, a vorbit despre greutățile vieții, dar și despre cum a ajuns să pună bazele unei afaceri de succes. În 2011, Bassam și-a vizitat pentru ultima dată familia în Siria, țara sa de origine, dorul de casă și de familie îl apasă teribil, însă sărăcia l-a împins să lupte pentru visul său.

Bassam, despre pierderea persoanei care l-a susținut întotdeauna: ”Am avut o soră care a murit la 28 de ani”

Bassam are un real succes în România. Tânărul a venit în urmă cu mai mulți ani în țara noastră și a reușit să pună bazele unei afaceri de succes. Acesta și-a deschis propriul salon de înfrumusețare, coafurile sale orientale fiind la mare căutare în rândul vedetelor din Capitală.

Nume celebre i-au trecut pragul salonului, precum Anamaria Prodan, Loredana Chivu, Iulia Albu, Karmen, Larisa Udilă și multe altele.

Ascensiunea lui Bassam nu a fost deloc ușoară. Este originar din Siria, iar viața pe care a trăit-o acolo nu a fost deloc ușoară. Dorul de familie îl apasă teribil, ultima dată când a fost acasă și și-a văzut mama a fost în anul 2011, iar de atunci vorbesc doar la telefon.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, la un pas de moarte pe scenă, în timp ce se afla la o cântare: Mi-a pus cuțitul la gât

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Celebrul hairstylist a suferit o pierdere imensă, persoana care îl susținea și i-a fost alături în toate momentele dificile a murit din cauze care nici astăzi nu sunt cunoscute. Este vorba despre sora sa, Fathima, care a murit la vârsta de 28 ani. Povestea este una tulburătoare și l-a marcat profund.

”Ținea foarte mult la mine pentru că îi era milă că eram mic.

Știa că muncesc foarte mult, ei îi spuneam oful meu, nu-i spuneam lui mama.(n.r. De ce a murit?) Nimeni nu știe. Ea stătea la soacra ei, tata era în China, mama era aici și eu trebuia să vin în România și nu am mai venit... Într-o zis ne-a spus că vrea să iasă cu noi să se plimbe. La un moment dat ne-a sunat și ne-a spus că nu mai poate să vină, dar ne auzim mâine...A
doua zi, la ora 11:00, aud de la soțul ei:”Vino că ți-a murit sora”. N-am vrut să cred, nu avea nimic, nu avea nicio boală. Nu știm nimic, știm doar de la soacră că s-a trezit dimineață și i-a scăzut glicemia...În momentul în care a murit, cele șapte cumnate au venit să plângă la picioarele ei și spuneau că ei sunt de vină.”,
a spus Bassam despre sora lui.

Citeste si: Lidia Fecioru, sfaturi pentru a ne proteja casa de ghinion și pentru a atrage energiile pozitive! "Dacă vrem să atragem dragostea, aprindem o lumânare roșie"