Jador a renunțat la bani pentru a fi alături de familie: ”Mi s-a oferit o sumă foarte mare” Ce spune artistul despre momentele petrecute cu părinții săi

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 19 ian 2023, 11:55

Jador a renunțat la bani pentru a fi alături de familie: ”Mi s-a oferit o sumă foarte mare” Ce spune artistul despre momentele petrecute cu părinții săi

Sursa: Captură KANAL D

Jador și-a jucat șansa în direct! Zarurile au fost aruncate, iar artistul a răspuns la cele mai profunde întrebări.

Invitat în cadrul emisiunii Teo Show, Jador și-a jucat șansa în direct. Artistul a răspuns la cele mai profunde întrebări și a demonstrat că nu a uitat de unde a plecat, deși are mare succes pe plan muzical. Artistul a recunoscut că a renunțat la o sumă mare de bani, pe care ar fi putut să o câștige dacă mergea la o cântare de Paște, pentru a fi alături de familie.

”Banii au atras prietenii falși în jurul tău?”

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere de la noi. Artistul a cunoscut o ascensiune rapidă și a ajuns extrem de repede la sufletul oamenilor, care îl iubesc și îi ascultă piesele. Întrebat dacă banii atrag prietenii falși, Jador a răspuns din suflet și a recunoscut că a rămas același om, deși acum are mare succes, însă oamenii dragi lui nu-l mai caută pentru că au impresia că nu mai sunt de nasul lui.

”Cred că tot ce este în jurul meu este influențat de bani, putere și cine ești. (n.r Când au început faima și puterea la tine?) Acum vreo trei ani și jumătate. Este oribil!... Este nașpa să fii, că în realitate rămâi singur pentru că oamenii cred că nu mai ești de nasul lor și nu te mai sună”, a

spus Jador.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Primele reacții ale Primarului Timișoarei, după ce Jador l-a acuzat de discriminare! Iată replica tranșantă a lui Dominic Fritz

”Pentru o sumă mare de bani ai accepta ca în noaptea de Înviere să ai un concert, în loc să stai cu familia” 

Jador a renunțat la o sumă foarte mare de bani, care l-ar fi ajutat foarte mult, doar pentru a fi de sărbători alături de familie, căci timpul pe care îl petrece cu cei dragi este mai important ca orice sumă de bani.

”Mi s-a oferit o sumă foarte mare de bani, pentru toate cele trei zile, și nu m-am dus, pentru că momentele cu familia mea sunt unice, pentru că tânjesc să stau cu ei, pentru că banii îți conferă o putere pe care în realitate nu și-o dorește nimeni”, a mai spus Jador.

Citeste si: Jador a dezvăluit unul din cele mai ascunse secrete! Pe cine a iubit în taina atâția ani fără că nimeni să știe: "Acum poți să mă iei de bărbat!"

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.