Nu mai exista nicio cale de împăcare intre Alexandra și Codruț Pop? Ce spune în aceste momente fosta concurenta Puterea Dragostei: "Mi-a făcut prea mult rău!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 20 apr 2022, 10:08

De ce Alexandra s-a despartit definitiv de Codrut Pop

Sursa: Instagram

Alexandra nici ca mai vrea sa auda de fostul ei iubit, Codrut Pop pentru ca, spune ea, simte ca i-a facut foarte mult rau emotional.

Codruț insista să stea de vorba cu Alexandra și să lămurească întrega situație, chiar și-a luat bilet să vina în București, însă fosta concurenta pare că nu vrea să mai audă de nicio împăcare cu el: "I-am zis că nu mai are rost. M-am trezit cu el la ora 8 dimineața la ușa. Cât a stat la București a fost totul frumos, ok, dar am plecat că și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Am decis să nu mai continui nimic. Am ajuns la concluzia că ne chinuim amândoi. Chiar ne-am înțeles bine când a venit la București. Consider că trebuie să mergem pe cai separate pentru că stiu că sunt sentimente la mijloc, dar consider că asta e cel mai bine. Lui nu i-am zis absolut nimic. M-a mai sunat doua trei zile și apoi nimic. Am considerat că nu mai are rost să îl sun.
Am simțit că nu mai era același lucru. Chiar am simțit că nu are rost. A fost că o eliberare pentru mine. Acum mi-am dat seama că vreau altceva și că vreau să ne separam definitiv", a dezvaluit fosta concurenta pentru Online Story.

Citeste si: Alexandra, în premieră într-un studio TV alături de fiica ei, Beatrice! Puștoaica îl va face pe Codruț Pop să se întoarcă plângând când va auzi ce a spus despre el

Alexandra nu mai vrea sa aiba nimic de-a face cu Codrut Pop

Codruț i-ar fi spus Alexandrei că îi lipsește Adriana, sora Alexandrei, însă tânără a decis să plece la Vaslui: "Alexandra nu mai face nimic cu Codruț. Nu ne-am împăcat și nici nu ne-am certat, că și concluzie. Însă, nu ne mai putem împacă, a declarat frumoasa fosta concurenta. Eu i-am spus să nu mă mai sune că nu îl mai vreau în viață mea.

Mi-a făcut mult rău emoțional. El văzând că eu vorbesc serios, a vrut să vina la mine la București..., a mai spus Alexadra, însă cu o zi înainte iar a făcut o chestie care m-a deranjat și i-am zis că nu mai are rost.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Maria Lungu iubește din nou! Cine este persoana publică cu care frumoasa moldoveancă formează un cuplu

Alexandra, despartire definitiva de Codrut Pop

Alexandra a decis să se concentreze pe creșterea fiicei ei, beatrice și să îl dea uitării pe Codruț Pop. Fosta concurenta a mai declarat că Beatrice, fiica ei, este cea mai importanta, mai ales că și-a dorit-o din tot sufletul și niciodată nu a acceptat să aibă băiat.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.