Cristina Dorobanțu a ajuns pe mâna medicului. Cu ce probleme se confruntă prezentatoarea știrilor Kanal D

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 20 ian 2023, 02:15

Cristina Dorobanțu a ajuns pe mâna medicului. Cu ce probleme se confruntă prezentatoarea știrilor Kanal D

Sursa: Instagram Cristina Dorobantu

Cristina Dorobanțu, prezentatoarea jurnalului de dimineață, de la Kanal D, a suferit o intervenție la picior. Cu ce probleme se confruntă vedeta?

Cristina Dorobanțu este prezentatoarea jurnalului de dimineață, de la Kanal D. Vedeta a îmbrățișat noul proiect cu brațele deschise și este extrem de fericită de schimbările care s-au produs în viața ei, pe plan profesional. Recent, vedeta a postat pe rețelele de socializare mai multe filmulețe din cabinetul medicului. Cu ce probleme se confruntă Cristina Dorobanțu?

Cristina Dorobanțu, intervenție la picior

Cristina Mihaela prezintă noul jurnal de dimineață, de la Kanal D.

Prezentatoarea pare că și-a intrat în rol și se descurcă de minune la pupitrul știrilor. Vedeta este extrem de mândră de evoluția ei, iar noul proiect este o mare realizare pentru ea. În urmă cu puțin timp, Cristina Dorobanțu a postat mai multe filmulețe din cabinetul medicului. Se pare că, recent, a suferit o intervenție la picior, în zona gambei, și a mers să-și scoată firele. Medicul i-a oferit mai multe sfaturi despre cum trebuie să-și îngrijească rana, dar, mai ales, ce nu are voie să facă în această perioadă după intervenție.

”Nu s-a desfăcut. Asta e bine. Sincer, mă așteptam să se desfacă. Aici la nivelul gambei, da, sunt niște mușchi, mușchii extensori și mușchii posteriori, fie că sunt extensori anteriori, fie că sunt flexo posteriori, linia de tensiune este verticală. Tocmai de aceea plasând incizia verticală, am plasat, practic, toată tensiunea ca să tragem așa”, a spus medicul.

Citeste si: Prima reacție a Cristinei Dorobanțu după ce a devenit prezentatoarea Știrilor Kanal D! Cum a comentat Andreea Stravoiu noua poziție a vedetei TV

Cristina Dorobanțu a mers la clinică pentru a-și scoate un dermatofibrom pe care îl avea pe gambă și care îi dădea bătăi de cap.

Se pare că rana vedetei se vindecă ușor, iar medicul i-a oferit mai multe recomandări în această perioadă, mai ales că vine căldura.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”În procesul de vindecare se mai poate lăți un pic, pe parcursul lunilor. Ea este un pic maro acum. (n.r Ai mers la solar?) Nu! Până nu se face albă nu mergem”, i-a recomandat medicul.

Specialistul a sfătuit-o pe prezentatoarea tv să-și aplice SPF pe rană, care este extrem de important, mai ales că urmează perioadă mult așteptată din an, vara, iar expunerea la soare poate afecta rana.

Citeste si: Cristina Dorobanțu, prima apariție la TV, după ce a devenit prezentatoarea Știrilor dimineții la Kanal D! "Întotdeauna am visat să ajung aici"