Dan Negru, prima reacție după ce Jador nu a fost lăsat să cânte în orașul lui natal. Ce spune prezentatorul Tv despre întreg incidentul: ”E scandal mare la mine acasă”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 20 ian 2023, 06:50

Dan Negru, prima reacție după ce Jador nu a fost lăsat să cânte în orașul lui natal. Ce spune prezentatorul Tv despre întreg incidentul: ”E scandal mare la mine acasă”

Sursa: Instagram Dan Negru/Jador

Dan Negru, noul prezentator Kanal D, a reacționat după scandalul dintre Jador și autoritățile timișorene, care i-au interzis concertul.

Scandalul dintre Jador și autoritățile timișorene a ajuns și la urechile lui Dan Negru, care este originar din orașul cu pricina. Inițial, Jador trebuia să urce pe scena Filarmonicii din Timișoara, biletele la concert s-au vândut în timp record, însă autoritățile au anunțat că nu aveau contract pentru spațiul unde urma să se țină concertul. Un mare scandal s-a iscat, iar Jador a promis că nu va mai pune niciodată piciorul în acest oraș.

Ce spune Dan Negru despre incidentul de la Timișoara în care este implicat Jador

Incidentul care s-a produs la Timișoara a ajuns și la urechile lui Dan Negru, care, recent, în emisiune la Teo Show, a rugat-o pe prezentatoare să-l întrebe pe Jador ce s-a întâmplat. Mai mult decât atât, prezentatorul Kanal D spune că în orașul său natal s-a iscat un adevărat scandal, oamenii fiind ofuscați de faptul că Jador ar fi urmat să cânte manele pe scena Filarmonicii.

”Teo, să îl întrebi (n. red. pe Jador), știu că l-au interzis în Timișoara, e scandal mare la mine acasă. Am văzut că toate ziarele sunt ticsite de concertul lui Jador din Timișoara, care trebuia să fie săptămâna viitoare. La mine în Timișoara sunt flăcări acolo”,  a declarat Dan Negru, la Teo Show.

Jador, a promis că nu va mai cânta niciodată la Timișoara

Jador nu a putut trece cu vederea peste acest incident, astfel a transmis un mesaj dur către autoritățile din Timișoara, dar și pentru cei care s-au arătat deranjați de faptul că urma să susțină concertul pe scena Filarmonicii.

"Oricum nu o să mai vin acolo, în oraşul Timişoara nu o să mai vreau să cânt acolo, fiindcă mi se pare că sunt nişte oameni… da, sunt ţigan… şi mă bucur că sunt… am făcut o facultate, domnul primar, am făcut un master, am încercat să-mi depăşesc condiţia pentru că e greu

să pleci de pe câmp, cu oile şi să ajungi Jador… Sper că oamenii din Timişoara care discriminează ţiganii sau un gen muzică...

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

nu ştiu ce discriminează oamenii ăştia pentru că nu-mi dau seama care este motivul principal, needucaţia mea, poate am părut prea negru şi îi deranjează, pentru că muzică pe care o fac nu gășiţi dezacorduri, greşeli gramaticale, ritmul vă deranjează?(...) Nu poate să îmi ia cineva dreptul la a cânta, dacă se lua de mine că sunt ţigan nu mă deranja. Sunt ţigan, ăsta sunt eu. Dar eu am fost la şcoală, domnul primar. Faceţi

Timişoara de râs. Nu voi mai veni să cânt la Timişoara deoarece am înţeles că oamenii de acolo au fost foarte scârbiţi că eu aş veni să cânt la Filarmonică", a scris Jador.

Citeste si: Jador, scos din sărite după ce a mers la pescuit. Ce a pățit pe malul lacului: „Nu e corect, cum?”

Reacția primarului nu a întârziat să apară. Acesta a precizat care este adevăratul motiv pentru care Jador nu a urcat pe scena Filarmonicii. Mai mult, Dominic Fritz a spus că artistul nu trebuie să se simtă discriminat.

"Filarmonica Banatul, deşi în subordinea Consiliului Local Timişoara, are personalitate juridică proprie şi directorul este perfect capabil să ia decizii. Din câte am înţeles din presă, domnul a început să vândă bilete pentru un spaţiu pentru care nu avea contract. Poate şi eu îmi doresc să joc fotbal în Arena Naţională, dar asta nu înseamnă că încep să vând bilete pentru un meci de acolo şi să mă plâng de discriminare când acest lucru nu este posibil", a transmis Dominic Fritz, primarul Timișoarei, potrivit spynews.ro.

Citeste si: Jador a renunțat la bani pentru a fi alături de familie: ”Mi s-a oferit o sumă foarte mare” Ce spune artistul despre momentele petrecute cu părinții săi

 

 

 

 

Taguri: