Recunoașteți superba tânără din imagine? "Cum numești viața la 20 de ani?" Astăzi este una dintre cele mai în vogă actrițe din Turcia! Publicul o poate urmări în serialul Mă numesc Zuleyha

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 apr 2022, 14:52
nazan kesal Foto(5)

Nazan Kesal, la varsta de 20 de ani

Sursa: Instagram Nazan Kesal

Timpul nu iartă pe nimeni! Astăzi, frumoasa tânără din imaginea de mai sus este una dintre cele mai apreciate actrițe ale Turciei.

Superba tânără din imaginea de mai sus este îndrăgita actriță Nazan Kesal, care a dat viață personajului Sevda în distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a făcut furori cu talentul și dăruirea ei pentru profesie. Celebra actrița avea doar 20 de ani în acea imagine din arhivă ei personală, însă timpul a zburat rapid și astăzi, deși are 53 de ani, talentată Nazan Kesal continuă să fie la fel de frumoasă și încânta încă publicul cu rolurile sale.

Recunoașteți superba tânără din imagine? "Cum numești viața la 20 de ani?"

Nazan Kesal s-a născut în anul 1969, în Manisa, într-o familie modestă, ce locuia într-o zonă rurală. Însă peste ani Nazan a avut mare ambiție să își îndeplinească marele vis de a deveni o actrița de succes, chiar dacă părințîi săi nu au avut o situație materială proprice la acea vreme pentru a o sprijini.

La vârstă majoratului, Nazan Kesal s-a înscris la Facultatea de Teatru în cadrul Universității Dokuz Eylul, din Izmir, iar în anul 1991 a absolvit-o cu brio, devenind o actrița cu drepturi depline de a juca atât pe scenele teatrelor cât și pe platourile de filmare.

Citeste si: Hunkar și Sevda, rivale pe platourile de filmare ale serialului Mă numesc Zuleyha și cele mai bune prietene în viața reală! Iată cum au fost surprinse actrițele Vahide Perçin și Nazan Kesal!

Un an mai târziu, în 1992, Nazan s-a mutat în Istanbul, pentru a beneficia de mai multe oportunități pentru carieră ei în actorie și a început să joace pe scenă Teatrului de Stat, acolo unde a fost remarcată de marile case de producție, care au început să ii propună diverse roluri în seriale de televiziune.
Telespectatorii din România au cunoscut-o pe talentată actrița în serialul Mă numesc Zuleyha, în sezonul 3, în care a dat viață personajului Sevda.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În viața personală, Nazan Kesal se consideră de asemenea o femeie împlinită și fericită, deoarece are o familie superbă pe care o adoră.

Celebra actrița este căsătorită de peste aproape 20 de ani cu actorul Ercan Kesal (62 de ani), căruia i-a dăruit un fiu minunat, care astăzi este un adolescent superb, în vârstă de 16 ani.

Citeste si: Cum arată Sevda din serialul Mă numesc Zuleyha, fără machiaj! Iată cum reușește celebra actrița Nazan Kesal să își ascundă ridurile când se află în fața camerelor de filmat