PAȘTE 2022. Care este programul metrourilor de Paște. Metrorex prelungește programul în seara de Înviere

Autor: Lavinia Medrea

Care este programul metrourilor de Paște. Metrorex prelungește programul în seara de Înviere

Sursa: Twitter

Vin sărbătorile pascale, motiv pentru care toată lumea se întreabă cum vor circula metrourile și care va fi programul supermarket-urilor în această perioadă.

Cu puțin timp în urmă, Metrorex a anunțat care va fi programul metrourilor, pentru a informa românii care depind de traficul subteran în noaptea de Înviere.

Cum circulă metrourile de Paște 2022. Programul a fost anunțat de Metrorex

În zilele de 22, 23, 24 și 25 aprilie 2022, metrourile vor circula pe toate magistralele, potrivit graficelor aferente zilelor de weekend şi sărbători legale.

„În noaptea de Înviere, 23/24 aprilie 2022, trenurile de metrou vor circula între orele 23:00 – 1:00 la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1:00 până la ora 5:00, la un interval de circa 20 minute.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Tradiții, obiceiuri și superstiții de Paște. Ce trebuie să facă toți românii cu un ou roșu

În pragul Sărbătorilor Pascale, Metrorex transmite tuturor călătorilor și colaboratorilor cele mai bune gânduri și Paște fericit!”, a transmis Metrorex.

Ce program au mall-urile de Paște 2022

În zilele de Paște, centrele comerciale și magazinele din țară vor avea un program special.

Cele mai cunoscute mall-uri din Capitală au transmis care va fi programul lor de funcționare pentru sărbătorile pascale.

Citeste si: Ce trebuie să aibă toți românii la slujba de Înviere pentru noroc! Recomandările făcute de bioenergoterapeutul Lidia Fecioru

Mall Băneasa Shopping City se va închide pe 23 aprilie, de la ora 19:00, iar în următoarea zi, de Paște, va fi închis.

Luni, pe 25 aprilie, se va deschide la program normal, de la 10:00 la 22:00.

Parklake Mall

În Parklake, pe 23 aprilie, magazinele și restaurantele se închid la ora 20:00. Cinematograful și World Class vor fi deschise până la ora 16:00. Pe 24 aprilie, de Paște, mall-ul va fi închis, iar de luni, 25 aprilie, programul se reia la normal, excepție face magazinul Carrefour, care se închide cu o oră mai devreme.

Sun Plaza

La Sun Plaza, vineri, pe 22 aprilie, mall-ul va avea program normal, de la 10:00 la 22:00. Sâmbătă, pe 23 aprilie, mall-ul se deschide la ora 10:00 și se închide la ora 18:00. În ziua de Paște, pe 24 aprilie, mall-ul rămâne închis și se deschide abia luni, de la 10:00 la 21:00.

Colosseum Mall

Mall-ul Colosseum și hypermarketul Carrefour se închid mai devreme sâmbătă, pe 23 aprilie, respectiv de la ora 19:00. Pe 24 aprilie, de Paște, vor fi închise, iar luni, 25 aprilie, programul se va relua normal, excepție face Carrefour, care se va închide cu o oră mai devreme, potrivit România TV.

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.