Iubitul lui Emily Burghelea s-a enervat la culme! Ce l-a făcut pe Andrei să-și iasă din minți atât de rău: ”Nu știu, lasă-mă”

Autor: Madalina Maftei

Iubitul lui Emily Burghelea s-a enervat la culme! Ce l-a făcut pe Andrei să-și iasă din minți atât de rău: ”Nu știu, lasă-mă”

Sursa: Instagram Emily Burghelea

Andrei, soțul lui Emily Burghelea, s-a enervat la culme după ce a mers la un control cu partenera sa.

Emily Burghelea și Andrei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape 3 ani. Iubitul vedetei este un bărbat extrem de calm și retras, motiv pentru care, în ciuda meseriei pe care soția sa o are, preferă să stea departe de camerele de filmat. Recent, Andrei și-a ieșit din minți după ce a fost la control cu iubita lui. Ce l-a făcut pe soțul lui Emily să-și piardă cumpătul? 

Andrei, soțul lui Emily Burghelea, enervat la culme

Emily Burghelea se iubește cu Andrei, un om de afaceri în domeniul IT. Deși preferă să stea departe de camerele de filmat, soțul vedetei, care își ține identitatea ascunsă sub masca pe care o poartă tot timpul, este un cunoscut programator care generează site-uri pentru diferite partide politice, potrivit kfetele.ro.

Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” are împreună cu Andrei o fetiță, pe Amedea, care în urmă cu câteva zile a împlinit un an.

”Prima poză cu Amedea fără moț! 😂 Eu eram fericită că am respectat tradiția, Andrei o mângâia pe cap de parcă ar fi fost dureros să-i taie moțul iar nașa se gândea doar să nu-i fi stricat freza prea tare 😂😂😂

Un lucru e clar! 😁 Suntem toți în același film! 😂😂😂 Cam acesta este vibe-ul din familia noastră! 💫 Suntem tineri, luam lucrurile exact așa cum vin și avem un motto: “O zi fără zâmbete este o zi pierdută”! 💫 La turtă am râs chiar

mai mult decât era cazul!:)))) Fericirea pur și simplu.. plutea în aer!”, a scris Emily în dreptul fotografiei cu micuța, de acum câteva zile.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

Citeste si: De ce soțul lui Emily Burghelea poartă întotdeauna mască și ochelari. Andrei a dezvăluit în exclusivitate adevăratul motiv

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ultimele zile au fost crunte pentru cei doi părinți, micuța Amedea s-a simțit extrem de rău, fiind diagnosticată cu o gripă severă. Emily a anunțat că și ea a luat viroza, la fel și soțul ei.

Recent, vedeta a mers la un control alături de soțul ei, iar Andrei și-a ieșit din minți. Bărbatul s-a enervat la culme când a văzut cât de aglomerat este drumul spre casa, un drum pe care îl făceau în 10-15 minute s-a transformat în 40 de minute, ceea ce i s-a părut ireal, mai ales că fetița lor, extrem de bolnavă, îi aștepta acasă.

”Nu știu, lasă-mă, facem până acasă 40 de minute, e un kilometru, puteai să vii pe jos. Cum să dureze mai mult? Sunt 800 de metri până acasă. Traficul asta...”, a spus iubitul lui Emily extrem de nervos, pe InstaStory.

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la spital cu fiica ei. Ce se întâmplă cu Amedea în aceste momente