Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 98, subtitrat în limba română VIDEO. Zuleyha îl părăsește pe Demir!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 21 ian 2023, 10:55

Zuleyha îl părăsește pe Demir!

Sursa: Kanal D

Episodul 98 din „Mă numesc Zuleyha”, difuzat în această seară de către Kanal D, e dramatic. Îl puteți urmări și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Zuleyha este în continuare foarte supărată pe Demir, după ce acesta a înșelat-o, și vrea să îl părăsească!

Frumoasa Zuleyha are planul făcut, să părăsească Cukurova împreună cu cei doi copii ai ei și ai lui Demir.

Zuleyha ține, momentan, totul secret, pentru a-i face o surpriză neplăcută lui Demir. Acesta nu bănuiește ce se întâmplă. Așa cum spuneam încă din episodul 97, Zuleyha are un plan de răzbunare pe toți cei care i-au făcut rău.

Ea e convinsă că plecarea ei din Cukurova cu copiii îi va da o lovitură suficientă lui Demir pentru ca răzbunarea să fie completă.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Zuleyha” pe Kanal D

Demir va afla, în cele din urmă, că Zuleyha îl părăsește. Este șocat să afle acest lucru și determinat să facă tot ce îi stă în puteri pentru a o convinge să se răzgândească.

Tot în episodul 98, difuzat astăzi, din „Mă numesc Zuleyha”, Mujgan va fi victima unui accident teribil. Ali Rahmet și Fikret trec printr-o adevărată dramă, aflând de accidentul cumplit al lui Mujgan.

Ce se mai întâmplă în episodul 98 din "Mă numesc Zuleyha" aflați doar urmărindu-l, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro. Pentru a urmări episodul 98 din "Mă numesc Zuleyha" Live Stream Online, tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați adresa de Live Stream a site-ului nostru,  https://www.kanald.ro/live.html, de pe

laptop, calculator, telefon mobil sau orice alt dispozitiv cu conectare la internet.  

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Mă numesc Zuleyha”, cifre de audiență impresionante!

Serialul “Mă numesc Zuleyha”  a plasat în prima miercuri a lunii Kanal D pe primul loc în clasamentul audiențelor, la nivelul publicului din întreagă țară și de la orașe, conform cifrelor furnizate de Kantar Media România.

Pe 6 aprilie 2022, în intervalul difuzării producției (20:00 – 23:30), stația TV a înregistrat 7,3% puncte de rating și 18,5% cota de piață, pe targetul Național, și un rating de 6,2% și 16,0% cota de piață, pe targetul All Urban.

Peste 1 milion (1.282.000) de telespectatori au urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării, serialul preferat, iar minutul de aur, înregistrat la 21:30, a ținut în fața micilor ecrane 1.659.000 de fani ai serialului.

Serialul “Mă numesc Zuleyha” poate fi urmărit de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D. 

Citeste si: Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 97, subtitrat în limba română VIDEO. Zuleyha plănuiește să se răzbune pe Demir!

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.