Ea este noua iubită a carismaticului actor Kerem Bürsin? Iată cine este superba actriță despre care s-a vehiculat că ar fi partenera lui, la doar câteva luni de la despărțirea de Hande Erçel!

Autor: Daniela Iliuta

Kerem Bürsin s-a despărțit de curând de frumoasă actrița Hande Erçel, după doar un an de relație.

Tânărul Kerem Bürsin se numără printre cei mai talentați, carismatici și apreciați actori ai momentului în Turcia. Deși are doar 34 de ani, Kerem a reușit să fascineze publicul cu șarmul lui, dări și cu talentul lui desăvârșit. Treptat, tânărul actor a cucerit atât publicul din Turcia, cât și de peste hotare cu rolurile lui magistral interpretate în seriale și filme de excepție.

Ea este noua iubită a carismaticului actor Kerem Bürsin?

Kerem Bürsin a venit pe lume în anul 1987, în Istanbul. Pe când avea doar 13 ani, mai precis în anul 2000, Kerem s-a mutat cu familia lui în Scoția, iar apoi în anul 2002, iar la vârsta de cincisprezece ani, au plecat plecat în SUA și au locuit în Texas. În anii de liceu, Kerem a început să cânte într-o trupă rock și a susținut multe concerte în Texas.

După ce a absolvirea liceului, Kerem Bürsin s-a mutat la Boston pentru studii universitare și a studiat actoria la Emerson College, iar apoi a început să joace teatru. Pentru a păstra legătură cu țara lui natală, tânărul Kerem a venit în Turcia cu bunica în fiecare an în timpul vacanțelor de vară.

Citeste si: Kerem Bürsin, pe aceeași scenă cu unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood! Tânărul actor turc a fost fascinat de întâlnirea cu idolul copilăriei sale!

În 2013 Kerem a primit primul lui rol într-un serial de televiziune, Güneşi Beklerken, pe care l-a acceptat cu brațele deschise și care i-a adus și primul pas către carieră de succes de astăzi. Ulterior a fost cooptat în multe alte proiecte importante care de asemenea i-au adus succes.
Dincolo de viața profesională, Kerem Bursin pare că este urmărit de ghinion, deoarece a trecut prin multe dezamăgiri pe plan sentimental până în prezent.

Anul trecut celebrul actor era în sfârșit fericit alături de iubita lui, actrița Hande Ercel, și păreau că se înțeleg de minune și chiar că se îndreaptă către căsătorie.

Citeste si: Kerem Bürsin este implicat într-un nou proiect! Iată ce face în prezent carismaticul actor, după ce s-a despărțit de Hande Erçel

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Însă la începutul acestui an, cei doi au anunțat că au pus capăt relației lor de iubire și fiecare va urmă propriul lui drum. După ce la scurt timp, presă din Turcia a lansat zvonul conformă căruia superbă Hande Ercel ar avea deja un nou iubit, zilele trecut s-a vehiculat vestea că sarmantul Kerem Bursin ar avea și el o nouă relație, cu o celebra actrița, originară din Peru, Stefanie Cayo.


Recent, Kerem Bursin a fost întrebat de jurnaliștii turci dacă ceea ce s-a aflat despre el și Stefanie Cayo este adevărat, iar carismaticul actor a mărturisit că totul este fals, deoarece nu există o astfel de legătură între el și frumoasă actrița.

„Cred că nu este nevoie să întrăm în aceste probleme chiar acum... Trebuie să ne schimbăm mentalitatea. Vestea este falsă. Oamenii se întâlnesc”, a spus Kerem Bursin, potrivit gecce.com