Cum arată Maria Ciobanu la 84 de ani. S-a spus despre cântăreață că ar fi bolnavă

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 21 ian 2023, 11:35

Cum arată Maria Ciobanu la 84 de ani. S-a spus despre cântăreață că ar fi bolnavă

Sursa: Facebook Maria Ciobanu

Maria Ciobanu s-a stabilit de mulți ani în America, iar între timp, multe zvonuri cum că artista ar fi bolnavă au apărut.

Maria Ciobanu, una dintre cele mai iubite și apreciate interprete de muzică populară, s-a stabilit de ceva timp în America. Au apărut, în mediul online, multe informații conform cărora starea de sănătate a artistei nu este una foarte bună.

Maria Ciobanu nu este bolnavă. Fiica artistei de 84 de ani a postat o fotografie cu aceasta

În ultima vreme, s-a vehiculat că Maria Ciobanu nu ar sta bine la capitolul sănătate, dar cea mai recentă fotografie publicată de fiica artistei în vârstă de 84 de ani pe reţelele de socializare contrazic toate aceste zvonuri. În poză, Maria Ciobanu este împreună cu soţul şi fiica ei, Camelia, şi apare aranjată, machiată şi coafată.

Maria Ciobanu stă în America de patru ani și are o viață minunată, lipsită de griji, dar cel mai mult artista își dorește ca ultimii ani din viaţă să şi-i petreacă în România.

Citeste si: Ionuț Dolănescu a făcut un anunț emoționant despre Maria Ciobanu după Revelion: „Să ne bucurăm de dânsa câte zile i-o mai da Dumnezeu”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Interpreta de muzică populară vine foarte rar în România, pentru că are deja o altă viață în America, împreună cu fiica și nepoții ei. În plus, artista stă într-o casă superbă în Los Angeles, de care are grijă așa cum trebuie. Dacă ar fi rămas în România, interpreta nu ar fi mai fi beneficiat de cel mai bun tratament, având în vedere că fiica ei cea mare, Leonaida, locuiește în Franța, iar Ionuț stă acasă doar pentru concerte.

„Mai stau în America un an, doi, cât o vrea Iisus. Anii trec și îmbătrânim şi le-am spus, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele, să ne aducă în ţară, că nu vreau să mă înmormânteze acolo, vreau să mă înmormânteze în pământul meu”, a declarat Maria Ciobanu, care a împlinit, cu puțin timp în urmă, 84 de ani, relatează România TV.

Citeste si: Maria Ciobanu, prima vacanță în România după doi ani de absență. Artista trăiește o viață lipsită de griji în Statele Unite ale Americii

Poza a fost postată pe contul de Facebook al Cameliei, fiica interpretei de muzică populară, care are grijă de părinţi în casa sa din Los Angeles. În stânga Cameliei stă soțul Mariei Ciobanu, Mircea Câmpeanu, cu care artista are o căsnicie de 41 de ani.

 

Taguri: