Premieră de Paște în familia Ancăi Serea și a lui Adrian Sîna. Unde vor petrece sărbătorile în acest an

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 22 ian 2023, 02:15

Premieră de Paște în familia Ancăi Serea și a lui Adrian Sîna. Unde vor petrece sărbătorile în acest an

Anca Serea și Adrian Sîna, alături de copiii lor, vor petrece primul Paște într-un loc de vis, în natură, în apropierea Bucureștiului.

Anca Serea și familia sa au fost invitați în cadrul emisiunii Teo Show, unde au dezvăluit cum îi prind sărbătorile Pascale, dar și unde vor petrece Învierea Domnului.

Familia Ancăi Serea și a lui Adrian Sîna, primul Paște la conac

Anca Serea a dezvăluit că anul acesta vor petrece sărbătorile Pascale într-un cadru de vis, în afara Bucureștiului, în natură.

După doi ani de pandemie, în care au petrecut timpul mai mult acasă, acum s-au decis să-i ducă pe copii într-un cadru mai puțin obișnuit pentru ei.

”Paștele îl vom face în afara Bucureștiului, într-o pădure minunată, unde sunt mulți căluți, într-un loc foarte frumos, mai aproape de natură. Noi nu am mai fost plecați de foarte mulți ani de acasă de sărbători și anul acesta am zis să mergem împreună cu copiii să petrecem mai mult timp împreună”, a

spus Anca Serea.

Citeste si: Codruța și Valentin Sanfira, mărturisiri inedite! Iată cum vor petrece de Paști! "Nevasta-mea m-a pus să fac TIKTOK-URI"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum se pregătește familia Ancăi Serea și a lui Adrian Sîna pentru Paște

Anca Serea a dezvăluit că la vopsitul ouălor o ajută copiii, este o plăcere să pregătească masa de Paște alături de cei dragi, mai ales că au crescut foarte mult și sunt un real ajutor. Anca asociază Paștele cu copilăria și și-a amintit de momentele în care încondeia ouăle alături de bunica ei, momente care îi lipsesc foarte tare în prezent.

Anca Serea și Adrian Sîna au o familie numeroasă și frumoasă, aceștia au dezvăluit că au câteva obiceiuri de Paște. În fiecare an, aceștia organizează vânătoare de ouă, mai exact, iepurașul ascunde ouăle în grădină, iar copiii trebuie să le găsească. De asemenea, ei au o listă cu daruri pe care vor să le primească de la iepuraș.

”Nu le-aș numi tabieturi...Avem

vânătoarea de oușoare și lista iepurașului”, a spus Anca Serea.

Citeste si: Bianca, scrisoare de suflet pentru Sorin: La final, mi-am dat seama că era alesul meu