Bogdan de la Ploiești și Theo Rose petrec Paștele împreună. Cum au fost surprinși cei doi artiști. Fanii sunt în delir

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 24 ian 2023, 01:15

Bogdan de la Ploiești și Theo Rose, împreună de Paște. Cum a fost surprinși cei doi artiști. Fanii sunt în delir

Bogdan de la Ploiești și Theo Rose sărbătoresc Paștele împreună, acasă la familia artistei. Imagini de senzație au apărut pe rețelele de socializare cu cei doi.

Bogdan de la Ploiești s-a filmat alături de părinții lui Theo Rose, acasă la artistă. Cei doi au o relație frumoasă de prietenie, iar celebrul interpret de manele s-a integrat rapid în sânul familiei cântăreței. 

Cum s-a filmat Bogdan de la Ploiești alături de părinții lui Theo Rose

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești se înțeleg de minune, deși, la un moment dat, s-a zvonit că ar fi împreună, zvonurile au fost spulberate rapid de cei doi artiști.

Cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex Leonte de mai mulți ani.

Recent, Bogdan a postat pe pagina de Instagram mai multe filmulețe cu Theo Rose și cu părinții acesteia care au făcut senzație. Reacțiile din partea fanilor nu au întârziat să apară, mai ales că, ei sunt cei mai îndrăgiți artiști ai momentului în România.

"El este tatăl lui Theo Rose(...) și ea este mama(...)", a spus la un moment Bogdan de la Ploiești pe Instagram-ul personal.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În cursul zilei de ieri, atât Bogdan, cât și Theo au fost foarte activi pe rețelele de socializare și au postat constant, însă, cel care nu a apărut în filmările lor este Alex Leonte, iubitul artistei. Fanii și-au pus o mulțime de semne de întrebare despre absența tânărului.

Citeste si: Bodgan de la Ploiești le-a făcut o surpriză legată de Theo Rose fanilor: „Uitați-vă și voi!”

De asemenea, în filmările postate de cei doi artiști pe rețelele de socializare s-a putut observa că în casa lui Theo Rose erau prezenți mai mulți artiști din industria muzicală, semn că vor petrece Paștele cu toții. 

Theo Rose este una dintre cele mai iubite artiste ale momentului, melodiile ei țin topurile în clasamentul celor mai ascultate piese. Aceasta are un real succes pe plan muzical, mai ales, după colaborările cu diferiți artiști.

Citeste si: Când plănuiește Theo Rose să aducă un copil pe lume! Cântăreața a ales deja un nume: „Îmi place extrem de mult”