La mulți ani, George Tănase! "Sunt foarte emoționat pentru că n-am avut niciodată parte de o petrecere surpriză" Îndrăgitul prezentator de la Dimineața cu noi, emoționat până la lacrimi de mesajele primite din partea familiei sale!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 25 apr 2022, 14:29
George Tanase Foto(4)

George Tanase, emotionat pana la lacrimi de mesajele primite de la cei dragi

Sursa: Captură KANAL D

Surprize și momente emoționante pentru George Tănase astăzi, Dimineața cu noi! Îndrăgitul prezentator a fost surprins de colegii sai cu multe daruri de suflet!

George Tănase a intrat de curând în familia Kanal D, în rolul de prezentator al matinalului „Dimineața cu noi”, alaturi de Bursucu, Viviana Sposub și Patrizia Paglieri, iar publicul l-a primit cu brațele deschise și l-a îndrăgit încă de la primele sale apariții pe micile ecrane datorita talentului sau desăvârșit.
În fiecare zi de luni până vineri, la Dimineața cu noi, George Tănase se vă asigura că cei de acasă vor avea motive să zâmbească.

Cu un simt al umorului bine dezvoltat, carismatic și mereu cu glumele la purtător, George Tănase s-a adaptat rapid formatului de televiziune pe care îl prezinta alaturi de bunii lui prieteni.

La mulți ani, George Tănase! Îndrăgitul prezentator de la Dimineața cu noi, emoționat până la lacrimi

În ediția de astăzi a emisiunii Dimineața cu noi, în a doua zi de Paști, George Tănase a fost sărbătoritul zilei.

Îndrăgitul prezentator și-a aniversat ziua de naștere, dar și onomastica și a fost surprins de colegii sai cu multe daruri de suflet și momente de neuitat.

Încă de la începutul ediției speciale de astăzi, George Tănase, care și-a aniversat împlinirea frumoasei vârste de 29 de ani, a fost primit multe mesaje inedite de la cele mai apropiate rude și persoane dragi din viață lui.

Primii care i-au transmis cele mai calde urări și cuvinte de suflet au fost oamenii dragi din familia lui. Însă de departe cele mai mari emoții i le-au transmis mama și bunicile lui, iar George și-a stăpânit cu greu lacrimile de bucurie, la revederea ființelor dragi.

Carismaticul George Tănase a fost surprins mai întâi de mesajele călduroase și pline de dragoste transmise de tatăl și de bunicii lui, apoi emoțiile sale au continuat să se intensifice în clipa în care le-a zărit pe monitoare pe bunica din partea mamei și apoi pe mama lui,

care lucrează în Italia.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"La mulți ani fericiți și plini de bucurii, Georgica! Chiar de sunt departe, sufletul meu iți este aproape! Mami iți dorește că în aceasta zi speciala să găsești dragoste, fericire în orice lucru și în orice persoana din viață

ta! Să ai parte de prosperitate în viață și de împlinirea tuturor dorințelor! Mult succes cu emisiunea, Dimineața cu noi! Mami te pupa și te iubește!", i-a transmis mama sa.

Iată cu a reacționat George Tănase în momentul în care i-a auzit din nou vocea mamei sale, de aceasta data nu prin intermediul unei înregistrări, ci chiar printr-un apel video din Italia:

Citeste si: George Tănase, gest necugetat în prezența Vivianei Sposub la Dimineața cu noi: ”Poți să o pupi” George Burcea își va ieși din minți când va vedea imaginile

Citeste si: George Tănase a rămas fără haine în direct! Ce i-a spus Alexandra Ungureanu când l-a văzut dezbrăcat: ”Te caut”