Program TV „Fiica ambasadorului”. Vezi online episodul 45, subtitrat în limba română VIDEO. Sancar, măcinat de îndoieli. Care este adevărul despre Mavi

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 25 ian 2023, 04:45

Sancar trece prin momente grele 

Sursa: Captură KANAL D

Începând cu ora 20:00, la Kanal D va fi difuzat episodul 45 din serialul turcesc „Fiica ambasadorului”. Poți urmări cel mai nou episod și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

În a doua zi de Paște, fanii serialului turcesc „Fiica ambasadorului” pot urmări un nou episod încărcat de emoție și presărat cu foarte multe intrigi. Cel mai nou episod al îndrăgitei producții turcești este difuzat la Kanal D luni, 25 aprilie 2022, de la ora 20:00.

Sancar are îndoieli în ceea ce o privește pe Mavi. Ce urmează în episodul 45 din serialul turcesc „Fiica ambasadorului”?

Chiar dacă s-a îndrăgostit nebunește de Mavi, Sancar are în continuare îndoieli în ceea ce o privește pe cea care i-a furat inima. Anumite lucruri care s-au întâmplat în trecut îl fac pe Sancar să își pună întrebări în legătură cu femeia alături de care visa la o familie. Toate aceste îndoieli sunt alimentate și de fostul soț al lui Mavi, Sedat, cel care are în plan să își distrugă fosta soție și să stea în calea fericirii ei.

Pe de altă parte, micuța Melek încearcă să se apropie de Mavi, lucru care va complica și mai mult situația. Dacă în trecut Melek o vedea pe Mavi ca pe un dușman, considerând că aceasta dorea să îi ia locul mamei ei, acum, micuța a decis să o accepte, având în vedere că șansele ca Nare să se întoarcă sunt din ce în ce mai mici. 

Prin momente dificile va trece și Yahya. Acesta va lua decizia de a nu se mai căsători cu Dudu, având în vedere că nu va putea accepta să crească copilul unui alt bărbat. Cuprins de remușcări, acesta se va gândi din ce în ce mai mult la fosta lui soție, Elvan. Îi va spune acesteia că poate avea copii și rămâne de văzut cum va reacționa Elvan, dar și ce decizie va lua în privința fostului ei soț.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Episodul 45 din serialul turcesc „Fiica ambasadorului” este difuzat la Kanal D luni, 25 aprilie 2022, de la ora 20:00.

Îl poți urmări și online, subtitrat în limba română, pe https://www.kanald.ro/live.html. Poți vedea online cel mai nou episod, de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Citeste si: Neslihan Atagul și Kadir Dogulu vor deveni părinți? Gestul care l-a dat de gol pe celebrul actor, chiar de ziua lui de naștere! "Vă anunțăm cu plăcere" Iată cum au fost surprinși cei doi soți!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Fiica ambasadorului”, pe Kanal D

Serialul „Fiica ambasadorului” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit de două ori pe săptămână, în serile de luni și marți, de la ora 20:00. Acest serial prezintă o poveste de dragoste fascinantă, o luptă continuă pentru fericire. Personajul principal, Sancar, este pus la încercare de fiecare dată când încearcă să își găsească sufletul pereche. Rămâne de văzut dacă își va găsi liniștea în brațele frumoasei Mavi și dacă va putea să aibă în sfârșit familia la care a visat mereu, dar pe care nu a putut să o construiască alături de Nare.

Citeste si: Tuba Büyüküstün și-a pus pe gânduri fanii de pe instagram: „Uneori poate fi neclar sau întunecat” Ce se întâmplă cu actrița care o interpretează pe Mavi în serialul „Fiica ambasadorului”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.