Jador, dezvăluiri neașteptate despre Kinga de la Casa Iubirii: "Ce poate să fie bun la ea, basul!" Ce a recunoscut cântărețul în legătură cu concurenta

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 27 apr 2022, 10:42

Ce spune Jador despre Kinga de la Casa Iubirii

Sursa: Instagram

Jador a vorbit în premiera despre concurentele de la Casa Iubirii, iar câteva din ele i-au atras atenția și mai ales Kinga.

Jador nu s-a sfiit să își spună părerea sincera despre concurentele care au intrat în Casa Iubirii criticând sau apreciind diferite detalii la cele pe care le-a văzut pentru prima oara. Cântărețul este, de altfel, un fin observator și nu se lasă înșelat de aspectul unei femei, ci mereu caută dincolo de înveliș. 

Citeste si: Jador a recunoscut cine i-a furat mințile după ce s-a despărțit de Neagra: "Vreau să fiu fericit și să îmi fac o viață fericită!"

Jador, dezvaluire neasteptata despre Kinga

Însă, când veni vorba de Kinga, una din cele mai controversate concurente de la Casa Iubirii, Jador nu s-a putut abține și i-a făcut o caracterizare total neașteptată: "Fe fata asta o stiu, e cu un băiat, nu mai stiu cum îl cheamă. Kinga este genul tradițional de moldoveanca. I-am văzut câteva reacții și e foarte sensibila fata asta.

Am văzut că are basul bun. Kinga este o fata foarte modesta. I-am văzut reacțiile. Este foarte sensibila. Are parul drăguț, dar are extensii și nu e un lucru bun pentru ea. Basul, ce poate să fie bun la o fata care fitness. Așa își lucrează ea fundul. E bomba. E mișto fata și are o feminiate. Am văzut ceva pe TikTok.

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Stefania este copila. Are ochii foarte frumoși și parul drăguț și se machiază cu bun gust. Îmi place și rochia pe care o poarta aici. Unghiile sunt ok. Are 19, totuși. Este foarte drăguță, dar își da cu ruj peste buze, nu stiu de ce fetele fac asta. Este foarte machiata. 

Care este femeia ideala pentru Jador. De ce nu ii plac fetele prea machiate si cu extensii

Citeste si: EXCLUSIV! Schimbare totală de look pentru Marinescu. Cine l-ar mai putea recunoaște acum pe fostul playboy?

Genul lui Jador, nu vreau să spun asta pentru că toată lumea ar face un standard. Sunt frumoase toate, doar că nu m-aș strădui, dar daca le-aș întâlni, aș fi curios să le cunosc. Eu trec printr-o perioada mai grea. Daca ar fi să mă uit pe un site, să îmi fac treaba de om, aș alege câteva de aici.

Majoritatea femeilor care s emachiaza excesiv, nu își dau seama că sunt drăguțe. Nu îmi plac fetele serioase. Nu îmi plac fetele alintate. M-a enervat una o data, o dansatoare....Îmi place un om normal, să fie drăguță, a dezvăluit Jador în ce îl privește.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.