Timpul petrecut online ca model: Mituri și adevăruri despre OnlyFans

Author: Oana Iosif

OnlyFans a devenit într-un timp foarte scurt una dintre cele mai populare platforme pentru modelele care câștigă bani din online. Bineînțeles că acest miraj a fost și este alimentat de femeile care au un număr mare de followers sau urmăritori pe alte rețele de socializare, ceea ce le-a ajutat să-i atragă pe aceștia pe un site unde le pot pune la dispoziție conținut pentru adulți în schimbul unui abonament.

În teorie, totul pare foarte ușor: îți deschizi un cont, începi să postezi fotografii, iar urmăritorii tăi vor intra negreșit. Să fie acesta adevărul sau un mit ,,îmbrăcat’’ frumos?

Află mai jos care sunt miturile și adevărul din spatele platformei OnlyFans legat de timpul pe care trebuie să îl petreci online pentru a avea succes și, bineînțeles, a-ți crește veniturile.

Cele mai frecvente mituri despre timpul petrecut ca model OnlyFans pe internet

 

1. Ai făcut o poză, ai postat-o, iar urmăritorii vor veni

Aceasta pare cea mai simplă și rapidă rețetă de a câștiga bani ca model online. Cât timp poate dura să faci o poză pe care să o postezi? 10 – 15 minute? Probabil că da, însă este oare garantat ca aceea fotografie îți va aduce și urmăritori dispuși să plătească un abonament pentru pe a o vedea? Adevărul din spatele acestui mit este că nu.

Pentru a-ți crea o bază de fani care doresc să plătească un abonament trebuie să:

  • postezi fotografii în mod constant, ceea ce înseamnă timp;

  • să petreci destul de mult timp până obții o poză reușită;

  • editezi pozele, astfel încât să elimini micile defecte.

    Așadar, chiar dacă nu trebuie să fii conectata online tot timpul, cele 10 – 15 minute nu sunt nici pe departe suficiente pentru a avea o bază de urmăritori solidă.

    2. Ai intrat în cont, ai postat poza și ai ieșit

    Creatorii OnlyFans s-au inspirat din mai multe surse atunci când au făcut platforma, iar una dintre ele a fost videochatul. Principalul avantaj prezentat a fost limitarea timpului petrecut online și, implicit, efortul modelelor.

    Acesta este un mit, deoarece ai nevoie de destul de multe alte lucruri pentru a te desfășura. Iar unul dintre cele mai importante este timpul. Acesta trebuie direcționat către idei de fotografii, dar și de efortul de a-ți convinge urmăritorii să-și facă un abonament, precum să îl și păstreze. Prin comparație, când alegi să lucrezi cu un studio de videochat, promovarea se face pe mai multe site-uri, iar pozele de portofoliu sunt realizate profesional, în timp ce tu nu trebuie decât să fii serioasă pentru a câștiga sumele pe care ți le-ai propus. La RichGirls Studio.ro, suportul este real și personalizat, astfel că efortul tău este mai mic în ceea ce privește timpul pentru promovare.

    3. Succesul înseamnă mai puțin timp petrecut online

    Ai făcut o fotografie pe care ai publicat-o și care ți-a adus mulți urmăritori într-un timp scurt. Da, se poate întâmpla. Însă acest lucru nu înseamnă că va fi de fiecare data la fel. Din contră, pentru a avea succes trebuie să investești mai mult timp de fiecare dată, mai ales că pe această platformă concurența este din ce în ce mai mare.

    Să ai cont pe OnlyFans este un miraj frumos, însă faptul că un efort minim de a posta una sau câteva fotografii la un anumit interval de timp este unul dintre cele mai mari mituri din spatele său. Așadar, asigură-te că știi exact ce presupune platforma pentru nu fi dezamăgită.

    Sursa foto: richgirls-studio.ro

     

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.