Bogdan Mocanu, dezvăluiri în premieră despre iubita lui: "Am o obsesie pentru picioarele ei" Cine este femeia care l-a îmblânzit definitiv și cum este artistul ca tătic

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 28 ian 2023, 02:20

Ce spune Bogdan Mocanu despre iubita lui

Sursa: Instagram

Bogdan Mocanu a dezvaluit in exclusivitate detalii despre relatia cu iubita lui: "Este mai mare decat mine!"

Se știe că de ceva timp, Bogdan Mocanu s-a făcut băiat de casa și nu se mai uita la nicio femeie după ce a cunoscut-o pe actuala iubita pe care o considera deja soția lui. Încă de când nu o știa, cântărețul și-a dorit o femeie că ea: "Închide ochii și fă un exercițiu de imaginație, eu am fost pictor și mereu desenam mușchi sau bărbați cu mușchi.

Când desenam femei, îmi imaginam pomeți mari, ochi negri, strălucitori, buze sfinte, să vrei să le musti, dulci, parul negru, la înălțime, mai bine de atât nu se putea. Talie, țațe, fund, este fit și am o obsesie pentru picioarele ei.

Citeste si: Bogdan Mocanu și-a sărutat iubita în direct într-un podcast: "Sunt bolnav psihic când iubesc!" Ce a făcut când a fost întrebat de cel mai mare regret al lui

Nu am foot fetiș, dar sunt așa finute și îmi vine să stau cu fata pe ele. Eu simțeam și aveam o atracție fata de genul asta, înainte să o cunosc pe ea. E mai mare decât mine. Înainte să o cunosc pe ea, îmi făceam filme de cum arata ea. Când am văzut-o prima data, m-am îndrăgostit. Am văzut o poza, am căzut mort în cap.

Când am cunoscut-o, a fost superba, a dezvaluit pentru emisiunea online wownews.

Citeste si: Corina, declarații neașteptate despre războiul cu Bianca Mitroi: "Mă suna încontinuu, era dependentă de mine!"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Robert, motivul real pentru care a părăsit Casa Iubirii. Ce spune fostul concurent despre Bianca Mitroi: ”Sorin trebuie să accepte că este a doua opțiune”

Cum se intelege Bogdan Mocanu cu fiul iubitei lui

Bogdan Mocanu și-a caracterizat iubita cu atât de multa dragoste și pasiune și chiar a dezvăluit câteva detalii din culisele relației lor.

Artistul s-a apropiat foarte mult de băiatul iubitei lui cu care spune că se înțelege absoult minunat: "E foarte frumos să iți dorești să devii tătic cu acte în regula. Eu iubeam copii dinainte. Nu am prea interacționat cu copii atât de mult. Dar mă simt important când îmi cere ceva. Este frumos. Ne mai dorim copii. Mă văd tata de băiat. Eu stiu cum sunt cu ea: "Sunt bolnav psihic de iubire!" Nu ar fi bine fata că aș duce-o la mănăstire până la 26 de ani.
Dumnezeu vrea să îmi dea o tema grea. Viață o să îmi trimiță o fetiță și o să îmi arata că nu e așa. Eu sunt dependent de atenție. Macar fata mă vă iubi toată viață. Până la urma o să vreau și fata și băiat,"
a dezvaluit Bogdan Mocanu pentru emisiunea online de pe wownews.