Cauti metode de relaxare vara aceasta? Iata TOP 3 modalitati prin care iti poti transforma curtea!

Author: Ana Dinu

Vara se aproprie pe nesimtite, ceea ce inseamna ca este timpul sa iei in considerare toate metodele de relaxare la care te poti gandi, astfel incat sezonul cald sa devina perioada ta preferata din an.

Daca detii o casa cu gradina sau curte, ai o paleta larga de posibilitati, pentru ca verile tale sa fie relaxante si pline de liniste. Iti poti amenaja curtea, astfel incat sa poti avea un spatiu in aer liber unde sa te intalnesti cu prietenii, sa cinezi impreuna cu cei dragi, sau sa scapi de stresul cotidian care te inconjoara.

Top 3 modalitati prin care iti poti transforma curtea intr-o oaza de relaxare!

  1. Amplaseaza un gratar

Cui nu ii place sa organizeze un gratar alaturi de cei dragi? Daca tu esti persoana din familie care adora sa fie gazda diverselor evenimente, amplasarea unui gratar in curte, este ideea perfecta. Opteaza pentru un produs profesional, de dimensiuni mai mari, astfel incat sa poti pregati cat mai repede mancarea pentru toata familia.

La Auchan.ro, gasesti gratare la cele mai avantajoase preturi, astfel incat sa poti avea o vara plina de relaxare. Pe langa gratar, poti amplasa si o mica zona de picnic, daca spatiul iti permite. Daca decizi sa plasezi in curte un gratar, serile de vara alaturi de prieteni, vor deveni momentele tale preferate. Nimic nu te ajuta sa te relaxezi mai mult, decat o "iesire" cu prietenii tai, chiar la tine acasa.

    2.Delimiteaza bine zona de relaxare

Daca detii o curte, insa spatiul nu este unul extrem de generos, nu iti face probleme! Nu ai nevoie de zone foarte ample pentru a scapa de stresul acumulat la serviciu. Este suficient sa iti alegi un colt in curte sau gradina, care sa serveasca doar pe post de relaxare. Amplaseaza-ti un balansoar sau chiar un sezlong, alaturi de o masa mica, unde sa iti poti pune o bautura sau o carte.

Incearca sa cauti un loc retras, unde sa poti medita si sa te poti relaxa in voie, fara ca zgomotul sa te poata distrage. De asemenea, incearca sa nu folosesti spatiul respectiv si pentru alte activitati, deoarece nu te vei mai putea relaxa la fel de bine. 

3.Construieste-ti o piscina

Daca detii un spatiu generos si bugetul iti permite, o piscina este tot ceea ce ti-ai putea dori vreodata. Aceasta este potrivita pentru persoanele care adora apa si carora le place ca in timpul liber sa se relaxeze intr-un spatiu sigur si aproape de casa. De asemenea, piscina va deveni cu siguranta si preferata celor mici, astfel ca tu vei avea parte de liniste, pentru a-ti putea face activitatile gospodaresti. Daca vrei sa eviti evenimentele neplacute, opteaza pentu o piscina pe care sa o poti acoperi atunci cand nu vrei sa o utilizeze puiul tau nesupravegheat. Copilului tau ii poti cumpara o piscina gonflabila, pe care sa o poata folosi ori de cate ori va dori, fara sa stai cu grija ca s-ar putea accidenta. 

Asadar, daca vrei sa iti transformi curtea intr-o zona de relaxare vara aceasta, tine cont de micile recomandari din cadrul acestui articol. Amenajeaza-ti un loc special, destinat acestui scop, unde te poti distra alaturi de cei dragi, sau unde sa poti scapa de oboseala acumulata intr-o zi stresanta la serviciu.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.