Bogdan Mocanu și-a sărutat iubita în direct într-un podcast: "Sunt bolnav psihic când iubesc!" Ce a făcut când a fost întrebat de cel mai mare regret al lui

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 28 ian 2023, 04:10

Bogdan Mocanu si-a sarutat iubita in direct

Sursa: Instagram

Bogdan Mocanu s-a asezat la casa lui, cum s-ar spune si nu isi scapa din ochi iubita pe care o adora.

Bogdan Mocanu se considera un bărbat împlinit deoarece și-a găsit femeia cu care vrea să își petreacă tot restul vieții. Faptul că misterioasa care sta în spatele artistului mai are un fiu dintr-o relație anterioara, nu l-a deranjat sub nicio forma pe Bogdan Mocanu, copil pe care îl iubește că și cum ar fi al lui. Cântărețul spune că în viitorul apropiat își dorește foarte mult o familie cu nu unul, ci doi copii. 

Citeste si: Bogdan Mocanu, dezvăluiri în premieră despre iubita lui: "Am o obsesie pentru picioarele ei" Cine este femeia care l-a îmblânzit definitiv și cum este artistul ca tătic

Bogdan Mocanu, gest de iubire suprema fata de iubita lui

În momentul când a vorbit despre toate aceste detalii, lângă el se afla și iubita lui și din când în când Bogdan Mocanu se mai uita la ea sărutând-o pătimaș.

Cu siguranță, ea este cea care l-a schimbat enorm pe artist și a făcut-o în bine. Întrebat care este cel mai mare regret al lui, Bogdan Mocanu a răspuns emoționat că: "Da, am un regret, dar nu pot vorbi despre asta. Era o chestie care poate mi-ar fi schimbat viață, însă nu e prea tărziu. Nu pot să povestesc. Dar altceva, am profitat de orice oportunitate, dar daca n-a mers, n-am regretat, a dezvaluit pentru wownews Bogdan Mocanu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Bogdan Mocanu recunoaste ca este gelos si posesiv

Citeste si: Corina, declarații neașteptate despre războiul cu Bianca Mitroi: "Mă suna încontinuu, era dependentă de mine!"

Chestiile șmechere se țin departe de camerele de filmat, uitandu-se mai mult decât fericit la iubita lui. Toate deciziile pe care le-am luat, mi-au fost de folos. Când sunt îndrăgostit, sunt gelos, sunt nebun, sunt prost. Tu imaginează-ți că în filmele alea, cu un personaj cel mai gelos cu putință, combina-l pe acela cu tatăl tău care tine la fata lui, eu sunt bolnav psihic când iubesc.

Sunt posesiv. Dar nu s-a confirmat nimic până acum pentru că eu sunt bolnav. Cum să nu recunoști că doar tu vrei să o miroși, să îi miroși parul, cum să o fluiere unul. O femeie trebuie să fie sexy și atractiva prin stilul ei, prin atitudinea ei. Stilul ei, cum mergi, cum stai cu nasul, aia e sexy și misterioasa.... a dezvăluit extrem de fericit Bogdan Mocanu.