Ce a fost nevoită Minodora să îndure din cauza sărăciei: ”O fată m-a lovit” Destăinuirile emoționante ale artistei

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 28 ian 2023, 04:40

Ce a fost nevoită Minodora să îndure din cauza sărăciei: ”O fată m-a lovit”

Sursa: Captură YouTube

Minodora este un artist consacrat, însă, înainte să ajungă pe culmile succesului, a îndurat multă suferință din cauza statutului său social. În emisiunea lui Mihai Ghiță ”În oglindă”, artista a făcut dezvăluiri despre perioada care i-a marcat existența.

Minodora este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică de petrecere de la noi, piesele ei sunt și astăzi un deliciu la petreceri. Invitată în emisiunea online a lui Mihai Ghiță  ”În oglindă”, interpreta a vorbit despre momentele în care era înjosită de oamenii din jurul ei pentru că era săracă.

Minodora, batjocorită pentru că era săracă

Minodora a avut o copilărie grea pentru părinții nu-și permiteau să-i ofere ce aveau alți copii și s-au sacrificat pentru cariera pe care ea urma să o aibă. Până să ajungă

pe culmile succesului, artista a suferit enorm din cauză că era săracă. La școală, la un moment dat, o fată a lovit-o pentru i-a cerut din mâncarea ei, a dezvăluit vedeta în emisiunea ”În oglindă”, pe care o puteți urmări pe canalul de YouTube theXclusive.

”O fată m-a lovit. Era o fată care venea cu câte 2-3 sandvișuri la ea, eu întotdeauna am fost mâncăcioasă, drept dovadă că am avut 100 de kilograme 20 de ani.

A făcut ce a făcut și m-a lovit odată, dar m-a lovit destul de tare că m-am învinețit la cot, la mână, nu știu. Am păcalit-o ”Dacă nu-mi aduci și mie un sandviș în fiecare zi te spun că m-ai lovit”. Am păcalit-o pe fata aia și mi-a aud vreo două săptămâni sandvișuri la școală”,
a spus Minodora. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Minodora supusă la testul groazei! Ce i-a pregătit Andreea Mantea artistei: ”Credeam că ești prietena mea...”

Deși astăzi are mare succes pe plan muzical, viața Minodorei nu a fost deloc ușoară, familia sa s-a sacrificat pentru a deveni cine este astăzi. Vedeta își amintește acum, cu zâmbetul pe buze, despre momentele în care îi era extrem de greu și, copil fiind, nu-și permitea ce aveau restul prietenilor cu care ieșea la joacă. 

Citeste si: Minodora, secretul unei siluete de invidiat. Artista a slăbit 40 de kilograme. Ce trucuri a folosit vedeta pentru a ajunge la greutatea ideală