EXCLUSIV! Corina a scapăt porumbelul despre Sorin după ce a fost descalificata de la Casa Iubirii. Ce ar fi spus concurentul într-un live pe TikTok daca ar vrea ca Bianca Mitroi să se întoarcă în emisiune

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 29 apr 2022, 11:02

Corina, primele dezvaluiri despre Sorin de la Casa Iubirii

Sursa: Instagram

Corina a făcut primele dezvăluiri despre conflictul pe care l-a avut cu Sorin, tânărul care s-a apropiat destul de mult de Bianca Mitroi.

Corina a fost descalificata din Casa Iubirii, însă lucrurile nu au fost încheiate definitiv intre ea și câțiva concurenți care au rămas în reality show sau au plecat cum este cazul Biancai Mitroi. În ce privește reacție lui Sorin, concurentul care se apropiase destul de mult de Bianca Mitroi, Corina spune că a avut cu el un conflict și după ce ea a părăsit Casa Iubirii. 

Citeste si: Corina, declarații neașteptate despre războiul cu Bianca Mitroi: "Mă suna încontinuu, era dependentă de mine!"

Corina, dezvaluiri explozive despre Sorin de la Casa Iubirii

"Eu am văzut emisiunea și am intrat pe live pe TikTok și Sorin a zis că: "Și daca suferă ce, o să îi treacă!" Am vrut să îi dau mesaj. Ești mult mai real pe online decât în emisiune. Cineva l-a întrebat pe live daca ar vrea că Bianca să se întoarcă în emisiune, însă primul lui instinct a fost să spună "Nu", apoi a spus că el crede că nu i-ar permite producția să facă acest lucru.

Am citit primul comentariu și am răspuns. Nu mai e văzut de către mine un om atât de corect. Își joaca cartea, bravo lui! Sunt foarte fericita pentru ei ca pot rezista în Casa. Eu nu am avut-o. E greu să te placa lumea la televizor. El sta să se uita la emisiune după ce terminam filmările. El sta cate trei ore să se uite. Eu cred că ar putea să fie Top 3 Sorin, dar nu am avut nicio treaba cu Sorin.
Nu stiu de ce m-a chemat în Camera Roșie, nu stiu ce a vrut să demonstreze,"
a dezvăluit Corina în emisiunea online Culisele Iubiri i.

Corina a recunoscut ca niciun barbat nu o curteaza dupa ce a fost la Casa Iubirii

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Robert, motivul real pentru care a părăsit Casa Iubirii. Ce spune fostul concurent despre Bianca Mitroi: ”Sorin trebuie să accepte că este a doua opțiune”

Eu simțeam că nu mai rezist. Nici drumul nu era prea scurt până la filmări. Cel care m-a înțeles a fost Flavius. Eu aș fi plâns mereu la filmări daca aș fi mai venit.

Eu i-am zis Andreei că vreau să fiu vedeta și am zis că poate aici îmi găsesc un iubit. În viață reala, nu mi-am găsit pe nimeni. Și nici acum nu am șanse pentru că nu mă caută niciun bărbat... a fost concluzia Corinei, fosta concurenta de la Casa Iubirii.